февруари 25, 2024

Златка Димитрова остава без джипа за Боби? Дават 15 бона за лечението

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-ostava-bez-dzhipa-za-bobi-davat-15-bona-za-lechenieto/141983 Kliuki.net
Златка Димитрова остава без джипа за Боби? Дават 15 бона за лечението

Нито победителката Златка ще вземе наградата, нито ще отиде за благотворителност в помощ на Боби

[caption id="attachment_57409" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова - Боби - джип Не дават джипа на Златка! Вижте какво ще се случи с Боби![/caption]

Златка Димитрова остава без обещаната награда за победителя – супер луксозен джип на стойност 50 000 лева. Оказва се, че продуцентите пак са сътворили шашма, за да не дадат наградата и да не се набутат случайно.

Вместо парите от продажбата на джипа, които трябваше да бъдат дарение за лечението на Боби, момчето ще получи едва 15 000 лева. Толкова са решили да отпуснат продуцентите, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net.

Припомняме, че Черната Златка обеща да дари парите от джипа за лечението на Боби веднага след като разбра, че тя е победител в Биг Брадър Ол Старс. С излизането на Къщата обаче плеймейтката научила, че голяма част от парите всъщност вече са събрани, благодарение на призивите й в шоуто. Оставали някъде около 15 бона.

Така продуцентите я убедили да й дадат направо оставащата сума, защото продажбата на возилото ще отнеме доста време. Операцията на Боби е насрочена за януари в Москва. Дали 15-те хиляди ще са достатъчни на момчето, за да проходи, не е ясно, но джипът си остава за продукцията.

Нито победителката Златка ще вземе наградата, нито ще отиде за благотворителност. Луксозното возило си остава за фирмата на Нико Тупарев.

Може би това е и причината Димитрова да откаже излъчването на заснетото интервю с нея в „Горещо“…