декември 06, 2023

Златка Димитрова разигра цирк при победата си в Биг Брадър

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-razigra-cirk-pri-pobedata-si-v-big-bradar/141944 Kliuki.net
Златка Димитрова разигра цирк при победата си в Биг Брадър

В напъните си за пореден път да се покаже емоционална, плеймейтката започна да вие безобразно, в очите й обаче нямаше никакви сълзи

Поведението на Златка Димитрова в Къщата на Биг Брадър този сезон се превърна в нарицателно. Плеймейтката очевидно беше влязла с идеята да се покаже като много емоционален и раним човек, коментират зрителите. За тази цел Черната Златка ревеше за щяло и нещяло. В повечето случаи обаче се получаваше единствено вой, съпроводен от една-две изкуствени сълзи, дразнят се феновете.

[caption id="attachment_57126" align="alignleft" width="300"]Златка се напъва да вие, но къде са сълзите й? Златка се напъва да вие, но къде са сълзите й?[/caption]

Съвсем естествено, на финала на шоуто, Златка нямаше как да изневери на образа си и отново наду гайдата, когато разбра, че печели. Този път обаче колкото и да се опитваше, Златка не успя да скрие задоволството си от победата. Въпреки, че се напъваше да реве, зрителите успяха да видят, че моделката едвам скрива доволната си усмивка.

На всичкото отгоре в очите на Златка нямаше абсолютно никакви сълзи. "Явно затова криеше лицето си в ръцете. За да не види никой, че не плаче и се преструва", коментират възмутени зрители. "То само с напъване и вой не става. Като не й идва отвътре да ревне, а само се преструва, няма как да ни излъже", гневят се потребителите.

[gallery link="file" ids="57127,57128"]