март 30, 2023

Златка Димитрова съвсем се чална: Бог ме е изпратил с мисия

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-savsem-se-chalna-bog-me-e-izpratil-s-misiya/142128 Kliuki.net
Златка Димитрова съвсем се чална: Бог ме е изпратил с мисия

Плеймейтката тотално си повярва, че е уникална, блокира хората, които я поставят на мястото й

Поведението на Златка Димитрова в последния сезон на Биг Брадър и до момента продължава сред най-дискутираните теми в медийното пространство. Плеймейтката, която в предното издание на ВИП Брадърне не спря да обижда и да крещи по хрисимия Къци Вапцаров, този път беше решила да се покаже добра и благородна.

[caption id="attachment_58472" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова се взе за много специална Златка Димитрова се взе за много специална[/caption]

Напъните й обаче не се увенчаха с особен успех. Да, Златка спечели шоуто, но масово мнение на зрителите е, че вотът на хората е бил манипулиран. Неприязънта на феновете към моделката се вижда най-вече в откровено негативните публикации срещу нея в мрежата. На Димитрова обаче не само, че не й пука, ами и за пореден път демонстрира неоправдано високото си самочувствие. "Господ си знае работата! Всеки е изпратен с мисия на земята", надуто заяви плеймейтката в отговор на обвинение от потребителка, че помага на Боби, който е отне; два човешки живота.

"Тази май много си повярва", втрещени са феновете. "Май си мисли, че Бог е изпратил нея с мисия. Точно пък нея ли", смеят се форумци. За капак, недоволната потребителка разкрива, че Златка е блокирала един от профилите й, тъй като не й харесвало какво й пише.