юни 08, 2023

Златка Димитрова си изкриви лицето с фотошоп (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-si-izkrivi-liceto-s-fotoshop-snimka/144549 Kliuki.net
Златка Димитрова си изкриви лицето с фотошоп (Снимка)

Златка Димитрова за пореден път показа защо не бива да си обработва снимките сама

Златка Димитрова пак се изложи с нескопосан фотошоп. Покрай бременността си моделката беше попрестанала да качва свои селфита в страницата си във Фейсбук, но само за кратка. Победителката във ВИП Брадър отново напомни за себе си с поредното нелепо селфи. Което, на всичкото отгоре, е доволно обработено с фотошоп, видяха феновете. И типично в стила на Златка Димитрова - обработено не особено кадърно.

[caption id="attachment_79476" align="alignright" width="300"]Златка Димитрова се изложи с фотошопа Златка Димитрова се изложи с фотошопа[/caption]

Очевидно притеснена от качените заради бременността си килограми, Златка Димитрова е решила да прибегне до обработващата програма, за да направи лицето си поне малко по-слабо. Моделката обаче доста се е оляла в опита си да изглежда по-фина. И резултатът, за пореден път при нея, е плачевен. Плеймейтката е изкривила доста гротескно лицето си, а скулата й стърчи нелепо над силно изтънената челюст.

Дори и незапознати с фотошопа могат да видят, че нещо с кадъра не е съвсем наред. И възможните версии са само две: или Златка Димитрова за пореден път е сгафила с корекциите по фотоса, или е станала жертва на некадърна операция по слагане на скули. Предвид факта, че е бременна и надали би рискувала да се подложи на операция с упойка обаче, е много по-вероятен първият вариант, коментират форумци.