май 21, 2024

Златка Димитрова в нова фотосесия – загладила е косъма! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-dimitrova-v-nova-fotosesiya-zagladila-e-kosama-snimki/142747 Kliuki.net
Златка Димитрова в нова фотосесия – загладила е косъма! (СНИМКИ)

Златка Димитрова показа тяло в нова фотосесия, облечена е, но си личи, че е загладила косъма

Златка Димитрова показа тяло в нова фотосесия, видя Kliuki.net!

Плейметката отдавна не позира съблечена, но пък си личи, че е загладила косъма…

[caption id="attachment_62799" align="alignright" width="274"]Златка Димитрова в нова фотосесия - загладила е косъма Златка Димитрова в нова фотосесия - загладила е косъма[/caption]

Феновете й веднага я поздравиха за ефектния резултат от снимките.

Златка Димитрова явно е качила някой друг килограм, в което няма нищо лошо, защото беше значително отслабнала преди месеци.

[caption id="attachment_62800" align="alignleft" width="300"]Златка Димитрова е по-апетитна сега, веднага я харесаха Златка Димитрова е по-апетитна сега, веднага я харесаха[/caption]

Покрай тревогите около смъртта на баща си, Златка се беше сринала емоционално и това особено си пролича в Къщата на Биг Брадър.

Силиконката всеки ден ревеше като магаре, а на финала, когато спечели, изпадна в тотален емоционален колапс. Зрителите тогава се хванаха за главата и бяха изумени, че Златка Димитрова тотално не може да се владее.

Сега тя изглежда далеч по-спокойна, а главен „виновник” за това е мъжът до нея Миро. Златка Димитрова лъсна с по-пищни форми отпреди, което значително се хареса на околните и веднага заваляха комплиментите.

Лицето й обаче не струи съвсем от радост, но пък Злати излъчва една кротост и смиреност, която със сигурност я кара да се чувства добре.

Красавицата усърдно се занимава с благотворителност и почти не й оставаше време за фотосесии, но ето я най-после новата й – вижте Златка Димитрова!