март 28, 2024

Златка Райкова мами Георги с шефа му!

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-mami-georgi-s-shefa-mu/141871 Kliuki.net
Златка Райкова мами Георги с шефа му!

Освен капризите й, любовникът на плеймейтката й е осигурил победата в Биг Брадър

Образът, който Златка Райкова се опитва да наложи пред зрителите на Биг Брадър като образцова домакиня и половинка, е на път сериозно да издиша. Освен, че голяма част от съквартирантите и зрителите усетиха колко е изкуствена моделката, се оказа, че Райкова далеч не е толкова примерна, колкото се мъчи да се изтъкне.

[caption id="attachment_56596" align="alignleft" width="300"]Златка Райкова май изобщо не е влюбена в Георги Златка Райкова май изобщо не е влюбена в Георги[/caption]

Запознати издават, че плеймейтката далеч не се е задоволила с обикновения начин на живот, който й предлага новото й гадже - ММА боецът Георги. Въпреки, че изтъква, че вече има нови приоритети в живота си, се оказа, че Русата Златка крие доста тъмна интимна тайна. Участничката в Биг Брадър слагала рога на новото си гадже, в което не спира да тръби колко е влюбена. При това не с кого да е, а с шефа му - Любен Джубрилов, който стои начели на Федерацията по ММА в България.

Мъжът бил луднал от любов по Златка и се чудел как да угоди на всеки неин каприз. Всекидневните посещения в козметичния салон и скъпите дрешки били едва началото. Джубрилов решил да подари на половинката си и победата в Биг Брадър, разкриват съдружници на ММА шефа. Това обяснява как моделката успява да си позволи скъпарските тоалети и екстеншъни със скромните премии на Георги, предават от БЛИЦ. "Намерила си е богат спонсор и той плаща", коментират форумци. "Жалко за Георги, изглежда свестен и не я вижда каква е всъщност", тюхкат се потребителите.