септември 28, 2023

Златка Райкова не пуска сина си при Благо и новата му (Джисъза вижда само децата си от Христина – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-ne-puska-sina-si-pri-blago-i-novata-mu-dzhisaza-vizhda-samo-decata-si-ot-hristina-foto/166530 Kliuki.net
Златка Райкова не пуска сина си при Благо и новата му (Джисъза вижда само децата си от Христина – Фото)

Златка Райкова не дава и дума да се издума за новата мащеха на сина ѝ

Както изглежда, Благой Георгиев умира от желание да върже новата си жена с децата си. Най-актуалният му кадър в Инстаграм представя едно голямо щастливо семейство. Синът и дъщерята, които футболистът има от Христина, явно се забавляват в компанията на Поли. Или поне така му се иска да изглежда на татко им. Златка Райкова обаче не предава фронта. От “щастливото” фото съвсем неслучайно липсва точно нейният син. И ако Джизъса е решил да живее като патрон с многото си жени и деца, без да му се стъжнява животът, тя явно е решила да му го почерни.

Джизъса натресе децата на Поли Снимка: Инстаграм

Така именно детето от Златка липсва на въпросното кадро. Христина отдавна е прежалила бащата на двете си слънца, докато Райкова все още е в плен на начина, по който приключи връзката ѝ. Благой Георгиев може и да беше мъж мечта, но по отношение на верността към една жена, нещата не му се получаваха. Любовта между двамата приключи с пълна сила и с непрестанни камъни в градината на другия. Също така внезапно Благо се ожени и явно изгаря от желание да направи младата си жена мащеха на определен брой деца.