март 28, 2024

Златка Райкова със синки по коленцата! От какво ли са?

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-sas-sinki-po-kolencata-ot-kakvo-li-sa/142614 Kliuki.net
Златка Райкова със синки по коленцата! От какво ли са?

Златка Райкова се появи на събитие със синки по коленцата

Златка Райкова се появи със синки по коленцата!

Kliuki.net забеляза, че тези рани по краката на плейметката се набиваха на очи и бързо предизвикаха смях в околните.

[caption id="attachment_61877" align="alignright" width="188"]Златка Райкова се появи със синки по коленцата Златка Райкова се появи със синки по коленцата
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Златка Райкова пък дори не си беше направила труда да ги скрие с някоя по-дълга рокля. Даже напротив – гордо си ги развяваше, докато се държеше за ръка за своя любим Георги Валентинов.

Златка може да е паднала, докато кара ски наскоро. Двамата бяха на почивка и се отдадоха един на друг, далеч от светския шум. По-вероятно обаче е те да са прекалили с любовната игра, коментират техни близки.

Златка Райкова и Георги са доста буйни насаме, а това стана ясно още по време на участието им в Биг Брадър. ММА боецът нямаше търпение и награби Златка веднага след влизането си в Къщата. Горещата им вечер остана скрита за зрителите, но някои подробности все пак лъснаха наяве.

Не е чудно, че Златка Райкова и Георги горят така от страст, защото те са много влюбени и считат, че са се намерили, а връзката им ще е трайна. Всички им го пожелават, особено предвид това, че Златка преди не беше щастлива с гаджето си.

Сега е усмихната и доволна, а заслуга за това има именно Георги. С тези палави следи от нощните си изпълнения, тя рискува да обере доста негативни реакции, но на кой не му се е случвало, защитават я нейни фенове.

Вижте сами какви синки по коленцата показа Златка Райкова!