март 20, 2023

Златка Райкова се изцепи: Яла съм шамари, това не е бой

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-se-izcepi-yala-sam-shamari-tova-ne-e-boy/142333 Kliuki.net
Златка Райкова се изцепи: Яла съм шамари, това не е бой

Плеймейтката заяви, че много жени си заслужавали да бъдат бити

Златка Райкова лично потвърди слуховете, че е била бита от бившето си гадже Камен Балбузанов-Куката. Плеймейтката разкри, че бившият й действително й е удрял шамари и то неведнъж. По думите й обаче това не се брояло за бой.

[caption id="attachment_59968" align="alignleft" width="300"]Златка Райкова не брои шамарите за побой Златка Райкова не брои шамарите за побой[/caption]

"Един шамар не значи нищо. Камо ли пък заради него да се разделяш с любимия", втрещи всички с разсъжденията си Русата Златка. Тя сподели още, че никога не е правила драми от шамарите на Куката, тъй като и самата тя доста често го е удряла. Райкова съвсем остави онлайн потребителите безмълвни с убеждението си, че тя си е заслужавала всеки един шамар. "Много жени заслужават да бъдат шамаросвани. Това не е бой", изцепи си русото изкушение.

"При положение, че аз съм го изкарала от нерви, не се брои", завършва "гениалната" си мисъл моделката, научиха от hotarena.net. Думите й обаче предизвикаха истински взрив от коментари в онлайн пространството.

"Тази нормална ли е да говори така? Как така шамарите не са бой? Трябва да я пребие до посиняване ли, за да се бори", изумени са форумци. Припомняме ви, че след доста бурна връзка Златка се раздели с Куката и го замени с ММА боеца Георги. За когото също се шушука, че я шамари понякога.