февруари 01, 2023

Златка Райкова се тръшна – наложи се да влезе в болница!

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-se-trashna-nalozhi-se-da-vleze-v-bolnica/142562 Kliuki.net
Златка Райкова се тръшна – наложи се да влезе в болница!

Златка Райкова загуби сили и заради здравето си се наложи да влезе в болница

Златка Райкова се тръшна и се наложи да влезе в болница, научи Kliuki.net!

Сериозен грип изпи последните сили на плейметката и тя е заприличала на скелет в момента, пише изданието HotArena.net по информация на ПИК.

[caption id="attachment_61489" align="alignright" width="300"]Златка Райкова се тръшна от грип - наложи се да влезе в болница Златка Райкова се тръшна от грип - наложи се да влезе в болница[/caption]

За нула време Златка Райкова свалила цели 5 килограма, което още повече изтощило организма й. Вече две седмици Златка боледува и не може да се справи с вируса. Кашлица, хрема, температура мъчат нон-стоп Златка Райкова, която се радва на грижите на своя приятел Георги, но въпреки това трудно се възстановява.

Тя опитала да се самолекува, но след като това не оказало никакъв ефект, медиците я посъветвали да постъпи в болница. Сега Златка ще трябва да обърне внимание на себе си и не допуска съвсем да заприлича на призрак, съветват я близки.

Звездите също не са пощадени от коварния грип през тази зима и както всеки засегнат, Златка Райкова ще е добре да заложи на витамините и здравословната храна. Наскоро тя се похвали с естествена визия, а околните одобрително харесаха резултата.

Блондинката спокойно може да ходи с по-малко грим и да не разваля хубавите си черти, обсъждат я в нета. Вече няма помен от онези вежди-гайтани, по които беше луднала Златка Райкова.