март 29, 2024

Златка Райкова си върна своето Аз - провокира в нова фотосесия!

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-raykova-si-varna-svoeto-az-provokira-v-nova-fotosesiya/143105 Kliuki.net
Златка Райкова си върна своето Аз - провокира в нова фотосесия!

Златка Райкова си върна своето Аз – провокира в нова фотосесия и е повече от прелестна, хвалят я феновете й в мрежата

Златка Райкова си върна своето Аз, забеляза Kliuki.net!

Плейметката вече не го раздава послушна домакиня и сериозна половинка...

[caption id="attachment_65702" align="alignright" width="207"]Златка Райкова си върна своето Аз - провокира в нова фотосесия Златка Райкова си върна своето Аз - провокира в нова фотосесия[/caption]

Или поне не чак толкова, че да не може да си позволи тази провокативна фотосесия.

Новите снимки на Златка Райкова възхитиха нейните фенове в мрежата, а гаджето й Георги, ще трябва много да я пази от техните намерения.

Горещата визия на Златка Райкова й спечели заслужени комплименти, но и такива помисли, че ММА боецът наистина има повод да се притеснява.

[caption id="attachment_65703" align="alignleft" width="235"]Златка Райкова го играе... себе си, не онази послушна домакиня в Биг Брадър Златка Райкова го играе... себе си, не онази послушна домакиня в Биг Брадър[/caption]

Той обаче ще трябва да свиква занапред, защото Златка Райкова винаги е била особено желана от силния пол, а когато позира по този дързък начин, всички остават със зяпнала уста.

В Биг Брадър Златка Райкова все беше около печката, чистеше, правеше се на скромна и твърдеше, че много се е променила. Всъщност това може и да е вярно, но определено Злати тук е себе си – фаталната блондинка с излъчване, което не остава никого равнодушен.

Златка Райкова сега е обвързана и мечтае за семейство, но явно няма намерение да спира с този род изяви, което пък е огромна радост за очите на почитателите й.

Несъмнено красавицата изглежда страхотно тук и си заслужава да видите как си влезе в кожата отново Златка Райкова!