юли 22, 2024

Златка взе мерки срещу семейството на Миро

https://kliuki.net/kliuki/zlatka-vze-merki-sreshtu-semeystvoto-na-miro/143744 Kliuki.net
Златка взе мерки срещу семейството на Миро

Златка Димитрова, която е бременна, взе мерки срещу семейството на Миро, след като я клеха да не роди

Златка взе мерки срещу семейството на Миро, за да опази бебето си, научи Kliuki.net.

Бременната Златка Димитрова получи жестоки клетви от майката на любимия си.

[caption id="attachment_71154" align="alignright" width="300"]Златка Златка взе мерки срещу клетвите - пази се с тази специална гривна[/caption]

Тя не искаше да ги огласява в медиите, но то така или иначе се разчу.

При едно от гостуванията си, тя потвърди, че неофициалната й свекърва й писала на страницата във Фейсбук. Тогава тя отправила толкова злобни думи, че Златка само въздишаше и обясняваше, че са прекалено грозни, за да ги обяви в ефир.

[caption id="attachment_71156" align="alignleft" width="300"]Златка Златка носи и червен конец, а на другата ръка е нон-стоп с гривната, която я брани от злата свекърва[/caption]

Стана ясно, че те са били отправени не само към нея, но и към бъдещото й внуче, което е повече от потресаващо. Изглежда родителката на Миро никога няма да прости, че се е стигнало дотук и той е зарязал съпругата си.

Сега обаче жената до него е Златка Димитрова, а освен това двамата очакват син. Красавицата се наложи да помисли как да се защити от лошите мисли и очи на близката на Миро.

И затова вече ходи не само с червен конец, но и със специална предпазна гривна. Плетеният кожен аксесоар е не просто, за да подчертава елегантната ръка на Златка, призна самата тя. Той се синхронизирал с инфрачервената топлина, която се излъчва от нашето тяло и така оказвал благоприятно въздействие върху целия организъм.

Украшението е всъщност холограмно устройство, което има свойството да създава невидима преграда между нас и околните. В случаи, когато някой иска да ни стори нещо лошо, това е идеалният вариант да си помогнем, обясняват специалисти.

Така Злати е по-спокойна, че семейството на Миро няма да навреди на нея и бебето й. Плейметката скоро ще влезе в петия месец и е повече от доволна от развръзката в живота си.

Вижте сами как се пази Златка!