април 26, 2024

Зорница Линдарева крие богат спонсор-арабин

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-krie-bogat-sponsor-arabin/145202 Kliuki.net
Зорница Линдарева крие богат спонсор-арабин

Зорница Линдарева лъже на поразия, че семейството й плаща за пластичните операцииЗорница Линдарева изобщо не е от хайлайфа, както се изтъква

Зорница Линдарева лъже на поразия, че семейството й е много богато. И че всъщност майка й и баща й стоят зад многбройните й операции, които я превърнаха от пухкаво, грозно пате в сравнително прилично изглеждащ лебед. Това обаче е доста далеч от истината. Поне така твърдят близки до моделката, които се кълнят, че тя упорито крие една пикантна подробност от миналото си. А именно - връзка с арабин, който, случайно или не, се оказал милионер.

[caption id="attachment_83744" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева крие спонсор-арабин Зорница Линдарева крие спонсор-арабин[/caption]

Именно въпросният господин е човекът, който платил промяната във визията на възлюбената си. Зорница Линдарева имала връзка с арабина когато била на около 20 години, руса и доста пухкава. Въпреки строгите диети, на които се подлага от тогава, талията й упорито отказвала да мръдне и с милиметър.

Това докарало любовницата на Тачо до тежка депресия и тя успяла да изврънка богатото си гадже да й плати операция по оформяне на талията, а именно - махане на плаващите ребра. Макар да харесвал гаджето си и в тогавашния й вид, господинът удовлетворил искането на Линдарева и се бръкнал с около 3 500 - 4 000 евро, за да може любимата му да е доволна.

Според запознати, именно арабинът е човекът, който стои и зад силиконовия бюст на Линдарева, макар самата тя да твърди, че операцията й е платена от родителите й. За които, по думите й, парите не са проблем. Изглежда обаче това е доста далеч от истината, предават от hotarena.net.

Лично майката на Зорница Линдарева сподели, че тя и съпругът й изобщо не са богаташите, които описва дъщеря им. Бившият любовник на моделката Тачо също потвърди тези й думи, като изтъкна в лайфа снощи, че родителите на любовницата му са пред фалит. И нямат пари дори да платят за адвокат, който се канеха да наемат за дело срещу него.