април 19, 2024

Зорница Линдарева преди 5 години - доста по-обаятелна (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-predi-5-godini-dosta-po-obayatelna-snimki/145802 Kliuki.net
Зорница Линдарева преди 5 години - доста по-обаятелна (Снимки)

Зорница Линдарева преди пет години печели конкурс за красота в Монако благодарение на визията сиЗорница Линдарева преди е била доста по-обаятелна

Зорница Линдарева преди е била доста по-обаятелна от сега. В това се убедиха онлайн потребителите, които разгледаха албума със стари снимки, които моделката лично качи в профила си във Фейсбук. Разбира се, в случая говорим за периода от преди пет години, когато любовницата на Тачо е успяла да се отърве от излишните с килограми, но все още е далеч от анорексичния си вид, който демонстрира днес.

[caption id="attachment_87573" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева преди пет години Зорница Линдарева преди пет години[/caption]

Разликата между вида на Зорница Линдарева преди и днешната й визия действително е огромна. И докато в повечето случаи старите кадри служат единствено за забавление, то в случая на манекенката е точно обратното. Преди пет години Зори е притежавала доста обаяние и чар, категорични са онлайн потребителите.

С червеникаво-кестенявата си коса, по-различна прическа и няколко килограма повече, любовницата на Тачо изглежда здрава, харизматична и най-важното - щастлива. Тази й визия е оценена подобаващо и от международно жури, което й присъжда титлата Мис Екзотика на конкурс в Монако. Това се случва през 2010 година, научиха от hotarena.net.

Зорница Линдарева предиОт тогава насам обаче Линдарева рязко отслабна и сама призна, че се е разболяла от булимия покрай манията си да бъде още по-слаба. Манекенката буквално стана кожа и кости, а покрай скандалната си афера с мъжа на Жени Калканджиева съвсем се поддаде на депресията и самосъжалението.

Ситуацията стана още по-тежка след участието на Зори във ВИП Брадър, където бяха и Жени и Тачо. Заради стреса покрай съвместното си пребиваване с любовника си и съпругата му, Зорница Линдарева отново спря да се храни, а близките й се притесниха, че пак ще развие булимия.

Слава Богу, това не се случи, а самата Зори твърди, че в момента до себе си има нов мъж, който я прави повече от щастлива.