април 19, 2024

Зорница Линдарева разкри измамата с вота на ВИП Брадър

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-razkri-izmamata-s-vota-na-vip-bradar/145347 Kliuki.net
Зорница Линдарева разкри измамата с вота на ВИП Брадър

Зорница Линдарева е била предупредена предварително, че тя ще напусне шоутоЗорница Линдарева без да иска издаде шашмата на продуцентите на риалитито

Зорница Линдарева разкри без да иска шашмите на продуцентите на ВИП Брадър. И по-конкретно, манипулациите с вота на зрителите, за които се говори от месеци, но нямаше категорични доказателства. Поне не и до момента.

[caption id="attachment_84678" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева се изпусна, че вотът е нагласен Зорница Линдарева се изпусна, че вотът е нагласен[/caption]

Бдителни зрители на риалитито обаче забелязаха, че Зорница ЛИндарева, типично в неин стил, разкри, че е била предупредена, че тя ще е следващата напуснала Къщата. По време на директното предаване от Образцовия дом вчера по обяд, любовницата на Тачо е споделила, че вечерта на лайфа тя ще е тази, която ще си тръгне. Това се е случило докато манекенката си е подбирала тоалет за лайфа и без да иска се изпуснала, че именно с тази рокля ще излезе.

Цялата случка се разиграва около 14.30 вчера. Т.е. часове преди самият лайф, на който уж се гледат резултатите от зрителското гласуване и изпратените смс-и. Които обаче явно служат само и единствено за печалба на организаторите на шоуто, гневят се феновете. Които не крият неприязънта си към Камелия Воче, която учудващо за всички беше спасена. Макар единственото, което прави по цял ден, е да вдига скандали на останалите за хигиената им.

Изглежда от шоуто са преценили, че тя им носи повече рейтинг с постоянното си мрънкане. Отколкото Зорница Линдарева, която, особено в последните дни, е по-тиха и от водата. И не се забърква в каквито и да е разправии, в това число и с бившия си любовник Тачо и съпругата му Жени Калканджиева.

"То е повече от ясно, свърши им работа със сеира в началото и вече не им е нужна, затова я разкарват", коментират онлайн потребителите.