май 04, 2024

Зорница Линдарева с апартамент за 100 бона от Тодор Славков

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-s-apartament-za-100-bona-ot-todor-slavkov/144698 Kliuki.net
Зорница Линдарева с апартамент за 100 бона от Тодор Славков

Зорница Линдарева се облажи сериозно от връзката си с внука на Тодор Живков

Зорница Линдарева не може да се оплаче от късмета си с мъжете. Макар за кратко време да беше със статут любовница не на кого да е, а на мъжа на Жени Калканджиева, моделката се пренасочи към още по-изгодна партия. От известно време в светските среди се шушука все по-упорито, че любовницата на Тачо е забила Тодор Славков, внука на Тодор Живков.

[caption id="attachment_80409" align="alignleft" width="300"]Тодор Славков и Зорница Линдарева Тодор Славков и Зорница Линдарева[/caption]

Самата Зорница Линдарева допълнително даде повод за още клюки в тази посока, като публикува снимка, на която се гушка доста интимно с Малък Тошко. Според близки до двамата, аферата между тях изобщо не е еднодневка, а синът на Иван Славков дотолкова бил хлътнал по манекенката, че дори й направил повече от щедър подарък.

Тошко, който е известен с щедростта си, особено към жените, купил апартамент на Зорница Линдарева. Жилището се намира в самия център на столицата и според експерти в бранша, струва не по-малко от 100 бона, научиха от Hotnews.bg.

Славков купил апартамента, за да могат двамата с новата му изгора да си имат местенце, където да се усамотяват. Точно заради това внукът на Живков изрично настоял пред брокера помещението да се намира в сравнително тих и затънтен кът, за да не ги притеснява никой.

Близките на Славков издават, че той буквално си бил загубил ума по Зорница Линдарева. "Само тя му е в главата, не може да говори за други", издават го приятелите му. Нещо повече, заради новата си изгора малък Тошко е зарязал пиенето и се е вталил драстично.