април 16, 2024

Зорница Линдарева се срина след побоя на Тачо, напуска ВИП Брадър

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-se-srina-sled-poboya-na-tacho-napuska-vip-bradar/145070 Kliuki.net
Зорница Линдарева се срина след побоя на Тачо, напуска ВИП Брадър

Зорница Линдарева е изпаднала в жестока криза след като любовникът й й удари шамарЗорница Линдарева иска да напусне шоуто по собствено желание

Зорница Линдарева се е сринала психически след като бившият й любовник Тачо й заби шамар. Моделката е изпаднала в жестока криза в следствие на случилото се и е пожелала доброволно да напусне ВИП Брадър. В момента жената, която едва не съсипа брака на Жени Калканджиева също е извън Къщата, тъй като заради състоянието й се е наложила спешна консултация с психолози.

[caption id="attachment_82883" align="alignright" width="300"]Тачо удря шамар на Зорница Линдарева Тачо удря шамар на Зорница Линдарева[/caption]

Хора от екипа на предаването разкриват, че Зорница Линдарева буквално била в истерия и специалистите не успявали да я успокоят. Моделката не спирала да обяснява как иска да излезе от шоуто, тъй като вече не издържала да живее в изолация, заобиколена от точно тези хора. Освен шамара на Тачо, нещата се усложнили съвсем и от реакцията на останалите ВИП-ове в Образцовия дом на предаването. Никой от тях не подкрепил манекенката след като изяла шамара от женения си любовник. Дори напротив, абсолютно всички подкрепили Тачо, тъй като били на мнение, че Зорница Линдарева си е заслужила удара, тъй като от влизането си в Къщата, не е спирала да се заяжда.

Жени Калканджиева също защити мъжа си, заявявайки, че жената, която за малко да й отмъкне мъжа, е виновна за случилото се, научиха от Hotarena.net. "Тя му лази по нервите още от първия ден, нормално е Тачо да не издържи", категорична е шестата по хубост в света, която изтъкна, че съпругът й никога не й е посягал. Единствено Влади Въргала се изказа в защита на Зорница Линдарева.

Всичко останали въздъхнаха едва ли не с облекчение, когато Тачо я шамароса, тъй като споделяли общото виждане, че устатата Линдарева най-накрая си е получила заслуженото. Този негативизъм към нея тотално сринал психически манекенката и тя настояла незабавно да напусне шоуто.

Вижте във видеото ситуацията с шамара, който Тачо заби на любовницата си.