юли 14, 2024

Зорница Линдарева се върна при старото си женено гадже (Снимка)

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-se-varna-pri-staroto-si-zheneno-gadzhe-snimka/145980 Kliuki.net
Зорница Линдарева се върна при старото си женено гадже (Снимка)

Зорница Линдарева отново е със стария си (буквално и преносно) любовникЗорница Линдарева предпочете сигурността на парите пред любовта

Зорница Линдарева отново се събра със старото си гадже. Жената, която успя да разбие брака на Жени Калканджиева, отново е любовника си, с който беше преди да завърти главата на мъжа на Жени. И който любовник също е женен. И за разлика от Тачо е доста попрехвърлил средната възраст. И пак за разлика от него, разполага с много повече пари, с които да задоволява капризите на държанката си.

zornica gadjeИ в крайна сметка скандалната моделка е предпочела да заложи на сигурното и да живее спокойно, финансово обезпечена. Както знаете, още по време на престоя си във ВИП Брадър Зорница Линдарева не спря да разправя колко силно е влюбена в друг женен мъж, но не в Тачо. Тя обаче не пожела да разкрие самоличността му. От kliuki.net успяхме да разберем кой е той. Любовницата на Тачо си ляга с Ивайло Тодоров, по-известен като Иво Редбула - мъжът, който пръв започна да внася Ред Бул в България. И който притежава 32% от компанията-вносител на енергийната напитка в момента.

Естествено, благодарение на успешния си бизнес, господинът е повече от богат - факт, благодарение на който Зори е готова да пренебрегне малката подробност, че възлюбеният й е женен. Както и че е доста по-възрастен от нея. Двамата бяха изловени от папараците на Николета Лозанова да излизат гушнати от дома на Тодоров, който се беше опаковал с шапка, не само заради студа, а за да скрие плешивото си теме, смеят се онлайн потребителите.

Тъй като то съвсем издавало разликата в годините с любовницата му. Достойно за Оскар пък самата тя успява да го раздава истински влюбена и не спира да гушка и да се радва на стария си (буквално и преносно) любовник, видяха от hotarena.net.