май 28, 2024

Зорница Линдарева сред звездите-булимички (Топ 3)

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-sred-zvezdite-bulimichki-top-3/145208 Kliuki.net
Зорница Линдарева сред звездите-булимички (Топ 3)

Зорница Линдарева не е единствената известна българка, преборила болесттаЗорница Линдарева е сред родните знаменитости, борили се с килограмите си

Зорница Линдарева е сред родните знаменитости, които не крият, че са имали сериозни проблеми с килограмите си преди години. Вследствие на което са се разболели от булимия. Модоелката, която нашумя не с постижения на подиума, а покрай връзката си с мъжа на Жени Калканджиева, не крие, че преди години е тежала с над 30 килограма повече от днес. Твърде пухкавата й фигура никак не й се нравела и тя се заела със задачата да се отърве от излишното тегло.

[caption id="attachment_83770" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева[/caption]

Зорница Линдарева не крие, че е направила това с цената на постоянни тренировки и нечовешки диети. В един момент обаче постоянният глад започнал да се отразява на психическото й състояние, разкри и майка й. Любовницата на Тачо започнала да се тъпче с храна, която след това да връща в тоалетната.

Състоянието й се влошило и дори се наложило Зорница Линдарева да посещава психолог. Моделката уж успяла да се справи с проблемите, но влизането й в Къщата на ВИП Брадър и съжителството с любовника си и съпругата му, са на път да я сринат отново психически, притесняват се близките й.

[caption id="attachment_83771" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Гентиана Халити[/caption]

По примера на Зорница Линдарева, победителката в Х Фактор 2 - Жана Бергендорф, също призна, че е тежала цели 110 килограма в миналото си. Изпълнителката дотолкова не се понасяла, че отказвала да се среща с хора. В опитите си да отслабне, Бергендорф също стигнала до крайни мерки, научиха от bgreality.bg. Упоритостта й помогнала да преодолее болестта си, а днес с усмивка признава, че много внимава как точно се храни.

Гентиана Халити също не крие, че е имала проблеми с килограмите, заради които е стигнала до крайност. Плеймейтката се разболяла от анорексия в манията си да бъде по-слаба. Халити успяла да се пребори с болестта си благодарение на спорта и тренировките във фитнеса, към които се пристрастила. Днес моделката признава, че спазва хранителен режим, но не отказва и сладичко.