май 04, 2024

Зорница Линдарева забрави Тачо, заби Тодор Славков

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-zabravi-tacho-zabi-todor-slavkov/144659 Kliuki.net
Зорница Линдарева забрави Тачо, заби Тодор Славков

Зорница Линдарева никак не си поплюва с мъжете, заби един от най-желаните мъже в страната

Зорница Линдарева въобще не си губи времето. След като едва не разби брака на Жени Калканджиева след като преспа с мъжа й, моделката се насочи към следващата си мишена. В мрежите й този път попадна не кой да е, а един от най-желаните мъже в страната - Тодор Славков.

[caption id="attachment_80165" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева заби Тодор Славков? Зорница Линдарева заби Тодор Славков?[/caption]

В профила си във Фейсбук Зорница Линдарева публикува кадър, на който гушка Малък Тошко. При това доста интимно, забелязаха онлайн потребителите. Това даде повод на светските хроникьори да се съмняват, че на звездния хоризонт има нова двойка. Както добре знаете, внукът на Тодор Живков е известен със слабостта си към нежния пол. Заради името и парите пък внимание от страна на дамите никога не му е липсвало.

Така че нищо чудно Зорница Линдарева да е новата му изгора. Госпожицата удари на камък с опитите си да разбие брака на Жени калканджиева като разправя наляво и надясно как е готвила мусака на съпруга й. И как си е татуирала първите букви от името му на крака си.

След фиаското с тази непозволена афера, изглежда Зорница Линдарева е решила да се насочи към поредния в списъка си, научиха от paparazzi.bg.