април 20, 2024

Зорница Линдарева забрави за Тачо, заби Любо Ганев

https://kliuki.net/kliuki/zornica-lindareva-zabravi-za-tacho-zabi-lyubo-ganev/143019 Kliuki.net
Зорница Линдарева забрави за Тачо, заби Любо Ганев

Зорница Линдарева бързо се преориентира след като Тачо избра да се върне при семейството си

Зорница Линдарева беше сред най-обсъжданите имена в светското пространство преди няколко месеца. Манекенката стана известна покрай краткотрайната си афера с Тачо, съпругът на Жени Калканджиева. Афера, за която Зорница Линдарева надълго и нашироко обясняваше по всевъзможни медии. Как му е готвила и го е гладила.

[caption id="attachment_64948" align="alignleft" width="300"]Зорница Линдарева заби Любо Ганев Зорница Линдарева заби Любо Ганев[/caption]

Тачо обаче хич не се трогна от това и захвърли манекенката, за да се върне при семейството си. Зорница обаче изглежда не страда особено след раздялата. Само няколко месеца след като разправяше как Тачо бил сродната й душа, Зорница Линдарева се завъртя покрай нов мъж. И то не кой да е. Любовницата на Тачо снощи цяла вечер е била в компанията на волейболната легенда Любо Ганев.

Двамата са хапнали суши в Хотел Кемпински Зографски, а след това са се отправили към популярно нощно заведение. Очевидци, които са ги видели, твърдят, че двамата изглеждали особено близки. Твърдения, които се подклаждат от имиджа на Любо като ценител на женската красота. Който не пропуска случай да пофлиртува, а защо не и нещо повече, с красива жена.

"Надали е бил със Зорница Линдарева, за да си говорят за спорт", смеят се форумци.