януари 30, 2023

Звездата на Нова стяга сватба?

https://kliuki.net/kliuki/zvezdata-na-nova-styaga-svatba/142103 Kliuki.net
Звездата на Нова стяга сватба?

Красивата синоптичка вече е запознала новата си половинка със семейството си и е получила одобрението им

Плачете, мъже! Красавицата Никол Станкулова май е на път да се врече във вечна вярност на любимия си. Както знаете, от няколко месеца хубавицата има нова тръпка в живота си. Явно отношенията помежду им са доста сериозни, тъй като красивата синоптичка на Нова телевизия вече е успяла да запознае новото си гадже с цялото си семейство.

[caption id="attachment_58291" align="alignleft" width="222"]Ще видим ли Никол Станкулова като булка? Ще видим ли Никол Станкулова като булка?[/caption]

Нещо повече, близките й са впечатлени от избраника й. Пред Блясък майката на Никол е споделила, че дъщеря й никога не е била толкова щастлива и спокойна. Явно е, че и семейството на Станкулова е впечатлено от новата й половинка и негласно са дали одобрението си двамата да направят и по-сериозна крачка. Приятелите на звездата също отчитали факта, че Никол за пръв път се чувства толкова специална и щастлива, благодарение на грижите на някой мъж.

Красавицата обаче упорито пази името на късметлията в тайна. Синоптичката не иска личният й живот да бъде изваден на показ и затова държи половинката си далеч от светлините на прожекторите като умишлено не се появява с него по светски събития. Знае се само, че младежът не е от светските среди и не е познат на широката публика.