март 29, 2024

Звезделина Иванова се фука с подарък - самолет

https://kliuki.net/kliuki/zvezdelina-ivanova-se-fuka-s-podarak-samolet/144825 Kliuki.net
Звезделина Иванова се фука с подарък - самолет

Звезделина Иванова удари джакпота с гаджето си - гръцки милионер, който задоволява всяка нейна прищявка

Звезделина Иванова не може да се оплаче от късмета си. Моделката претърпя пълен крах в опита си да стане Мис България, но за сметка на това успя да се уреди с богато гадже. Публична тайна е, че кандидат-миската е забила гръцки милионер, който е готов да угоди на всяка нейна прищявка. И който я глези действително като принцеса.

[caption id="attachment_81241" align="alignleft" width="300"]Звезделина Иванова се фука с тузарски подарък Звезделина Иванова се фука с тузарски подарък[/caption]

Последният подарък на богаташа си е направо с кралски размери. Близки до Звезделина Иванова издават, че мистериозният й любовник й е подарил частен самолет, с който да обикаля по различни екзотични дестинации. Гъркът поверил на моделката летателното возило, за да се чувства комфортно докато пътува по екскурзиите, които, естествено, пак той й осигурява, научиха от hotarena.net.

Благодарение на щедростта на любовника си, Звезделина Иванова кръстосва необезпокоявана плажовете както в Европа, така и в екзотичен Дубай. Освен това новото й гадже се е погрижил и за визията на половинката си. Нескопосаните пластични корекции по лицето на Звезделина Иванова, дело на некадърен пластичен хирург, вече са в миналото.

След като благодарение на гърка моделката е коригирала грешките по визията си.