март 20, 2023

Звезделина Иванова засенчи с тяло Биляна Йотовска

https://kliuki.net/kliuki/zvezdelina-ivanova-zasenchi-s-tyalo-bilyana-yotovska/144479 Kliuki.net
Звезделина Иванова засенчи с тяло Биляна Йотовска

Звезделина Иванова засенчи Биляна Йотовска, показа тяло-убиец

Звезделина Иванова засенчи Биляна Йотовска. Моделката от Мис България си пусна снимки, на които извади такова тяло, че и миската би позеленяла от завист.

Звезделина сподели снимки от фитнеса, на които изглежда невероятно. По всичко изглежда, че моделката тренира активно и е в перфектна форма.

Скандалната манекенка нашумя миналата година, след като нейна конкурентка от Мис България, пусна слуха, че Иванова предлага платени услуги на заможни господа. Избухна страхотен скандал, а в Мис България едва не се стигна до кръв, но за щастие Звезделина се опомни и не вдигна ръка.

[caption id="attachment_79051" align="aligncenter" width="300"]Звезделина Иванова показа шеметно тяло Звезделина Иванова показа шеметно тяло[/caption]

По-късно с върлата й неприятелка станаха първи дружки и дори заедно оплюха Николета Лозанова. Звезделина Иванова дори обеща да разкаже пикантни истории за Николета, които досега не сме чували, но в крайна сметка си замълча.

[caption id="attachment_79055" align="aligncenter" width="300"]Моделката скри шапката и на Биляна Йотовска Моделката скри шапката и на Биляна Йотовска[/caption]

В момента бившата моделка живее в Гърция, където се радва на вниманието и любовта на богатото си гадже. Обществена тайна е, че Звезделина забърса млад милионер и се радва на живота, напук на слуховете по свой адрес.

[caption id="attachment_79052" align="aligncenter" width="300"]Освен с фигура се хвали и с нови корекции Освен с фигура се хвали и с нови корекции[/caption]

zvezdi 5 zvezdi 6

На последните й снимки обаче се вижда, че освен убийствените плочки на корема, брюнетката може да се похвали и с една-две корекции. По всичко изглежда, че последните пластични операции, които си направи за бюст и за устни, не са й били достатъчни. На последните снимки се вижда, че Звезделина е изваяла и скулите и брадичката и то не по съвсем естествен път.

Освен това моделката се хвали и с размер „Уау“ на сутиена и това си личи на всичките й снимки по бански. Както изглежда истерията по гърмящите импланти е послужила като отличен повод на хубавицата, за да си сложи няколко кубика силикон отгоре.

В момента Звезделина Иванова е в Гърция и изключително рядко се връща в родната Варна. Моделката не крие, че предпочита лукса и удобствата в южната ни съседка, която се е превърнала във втори дом за нея.