април 20, 2024

Звезди без фотошоп - ето как изглеждат наистина (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/zvezdi-bez-fotoshop-eto-kak-izglezhdat-naistina-snimki-2/146628 Kliuki.net
Звезди без фотошоп - ето как изглеждат наистина (Снимки)

Звезди без фотошоп - нищо общо с визията от списанията

Почти всички звезди, които ни гледат от кориците на лъскавите списания ни изглеждат съвършени. Съвременната техника е достигнала такова развитие, че дори грозното патенце няма смисъл да чака с години, за да се превърне в красив бял лебед. Компютърът веднага ще свърши това.

Така стоят нещата и със звездите. Особено американските. От лъскавите корици на списанията ни гледат неземни красавици. Жени мечта.

Всички те стават почти недостижим блян за обикновените хора. И за да достигнат това измамно съвършенство младите момичета са готови на всичко. Оттук пътят до опасните и фатални заболявания като анорексията е само на една крачка. За непросветени, анорексията е изключително коварна болест, която засяга все повече хора по света и то най-вече от нежния пол.

И затова ви препоръчваме, да не страдате от скрупули, че сте малко повече закръглена или пък забелязвате, че дългите Ви и изваяни крака вече не са това, което бяха и целулитът започва да напомня за себе си, а да погледнете следващите снимки на четири популярни и желани дами. И ще видите, че те не са това, което виждаме на фотосите, обработени на компютър и че без помощта на фотошопа те са най-обикновени жени.

Да започнем с една доста популярна красавица, запленила не едно или две мъжки сърца, Камерън Диас. Медийният образ вляво няма нищо общо с визията вдясно, представена от папараци. Отпуснато коремче, по-широк ханш, по-добре да не продължаваме.

[caption id="attachment_92454" align="alignleft" width="300"]Звезди без фотошоп - Камерън Диас Звезди без фотошоп - Камерън Диас[/caption]

Миша Бартън, позната ни като красивата тинейджърка Мариса Купър от сериала Ориндж Каунти-Кварталът на богатите, като че ли изглежда по стряскащо. Достатъчно е само да отбележим целулитът по бедрата, от който на фотоса вляво няма и следа.

[caption id="attachment_92455" align="alignright" width="300"]Миша Бартън Миша Бартън[/caption]

А какво да кажем за екзотичната американска певица Алиша Кийс. На снимката вдясно визията е на светлинни години от красивия образ вляво.

[caption id="attachment_92456" align="alignleft" width="300"]Алиша Кийс Алиша Кийс[/caption]

Подобна е и визията на Кеша Роуз Сибърт, както е истинското име на младата американска поп певица и авторка на песни Кеша. Широк таз, почти липса на талия и за капак този бански подходящ за някоя пенсионерка, а не за млада жена, само на двадесет и осем.

[caption id="attachment_92457" align="alignright" width="300"]Кеша Кеша[/caption]