април 23, 2024

Звезди без фотошоп: ето как изглеждат наистина (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/zvezdi-bez-fotoshop-eto-kak-izglezhdat-naistina-snimki/146319 Kliuki.net
Звезди без фотошоп: ето как изглеждат наистина (Снимки)

Звезди без фотошоп - напълно натурални, мечтата на всеки фен

Звездите без фотошоп и макияж. Освен стряскащо, действа и разочароващо. Манията по фотошопа все още е жива, въпреки, че на зрителите вече им омръзва да гледат напудрените муцунки на любимките си. Някои от тях започват да се престрашават да покажат „истинската” си кожа, но засега главно като обмислен маркетингов трик.

[caption id="attachment_90998" align="alignleft" width="300"]Звезди без фотошоп - Лорън Гуджър Звезди без фотошоп - Лорън Гуджър[/caption]

Все още пристрастеността на звездите към желанието си да изглеждат с перфектен външен вид, понякога много далеч от истинската си визия, ги кара да се снимат с тонове грим и да обработват многокаратно снимките. Но това не им пречи да се кълнат, че за дадената снимка не са сложили макиаж и няма фотошоп. Но папараците не спят.

Нека се спрем на няколко популярни лица и сами да видим истината. И така...

Първият шок зрителите получават от вида на Лорън Гуджър, британска звезда, която винаги коригира селфитата си. Сами се убеждаваме защо, като направим сравнението без и с фотошоп.

[caption id="attachment_90999" align="alignright" width="300"]Бритни Спиърс Бритни Спиърс[/caption]

Бритни Спиърс изглежда къде, къде по-добре, но и тя се изкушава да се възползва от възможностите на фотошопа. Заприличала е на Туиги на втората снимка (това не е комплимент).

[caption id="attachment_91000" align="alignleft" width="300"]Шарлот Кросби Шарлот Кросби[/caption]

А на този фотос една и съща жена ли е? Да, Шарлот Кросби ни демонстрира как само за кратко, с помощта на фотошопа, може драстично да промени визията си.

Следващата ни героиня, Холи Хагън, отслабна драстично миналата година, но явно иска да демонстрира талия на Пепеляшка.

И Ким Кардашиян не остава по-назад. Двете снимки са правени с разлика...един час. О, времена, о, нрави.

Озадачава обаче Миранда Кер, видяха от bgreality.bg. С перфектни форми на супер модел, красавицата не би трябвало да прибягва до фотошопа.

Джей Ло не ни изненадва. Явно позастаряващата дива иска да изглежда перфектно поне на снимките.

Екзотичната Бионсе вече няколко пъти разгневява феновете си, заради прекалената употреба на фотошоп. Не й пука, както на нея, така и на останалите й посестрими.

[gallery link="file" ids="91001,91002,91003,91004,91005"]