юни 10, 2023

Звездите от Ало, ало пристигнаха в София (Вижте ги днес)

https://kliuki.net/kliuki/zvezdite-ot-alo-alo-pristignaha-v-sofiya-vizhte-gi-dnes/143013 Kliuki.net
Звездите от Ало, ало пристигнаха в София (Вижте ги днес)

Звездите от Ало ало пристигнаха в България, направо са неузнаваеми

Звездите от култовия телевизионен сериал Ало ало пристигнаха в България. Легендите от британската комедийна поредица бяха посрещнати в София специално за представянето на нов епизод от хитовата сага.

Тридесет години, след като лентата се появи за първи път на малкия екран, зрителите ще видят нейно продължение. В него легендарния Рене пише мемоарите си, опитвайки се да си спомни какво е станало по време на войната и след нея. За огромно съжаление на родната публика голяма част от актьорите в сериала не са сред живите вече, но останалата част от екипа на Ало, ало е в София и са абсолютно неузнаваеми.

[caption id="attachment_64897" align="aligncenter" width="300"]Звездите от Ало, ало пристигнаха в България Звездите от Ало, ало пристигнаха в България сн. Булфото[/caption]

Феновете ще могат да видят как са се променили Гай Синър, станал популярен като лейтенант Грубер, Ричард Гибсън, когото всички помним като суровия хер Флик, чаровната Ивет изиграна от Вики Мишел и дори забележителната Ким Хартман, така блестящо изпълнила ролята на Хелга. В София гостуват още вече не толкова фината и мъничка Мими—Сю Ходж, както и изключително колоритния полицай Крабтрийй—Артър Бостром. Групата е в компанията на мениджъра си Кийт Падингтън Ричардс и представят неизлъчван досега епизод от Ало, ало.

[caption id="attachment_64899" align="aligncenter" width="211"]Ивет, Мими, Грубер, Хелга, и хер Флик доста са остарели Ивет, Мими, Грубер, Хелга, и хер Флик доста са остарели[/caption]

alo alo 2Освен, че ще могат да гледат новия епизод, феновете ще имат възможност да се срещнат лично със своите любимци, тъй като са предвидени няколко официални срещи с почитателите на Ало, ало в България.

[gallery ids="64900,64898,64896,64895,64894,64903"]