юли 25, 2024

Звездите от "Под прикритие 4" в скандал заради хонорари

https://kliuki.net/kliuki/zvezdite-ot-pod-prikritie-4-v-skandal-zaradi-honorari/142455 Kliuki.net
Звездите от "Под прикритие 4" в скандал заради хонорари

Ивайло Захариев взема пет пъти по-малко от колегата си Захари Бахаров

"Под прикритие 4" започна преди по-малко от месец, а вече е тема номер едно в светските среди. Нещо повече, източници от екипа издават, че за това кратко време част от актьорите дори са успели да се изпокарат сериозно. Причината, както обикновено, е повече от тривиална - пари.

[caption id="attachment_60776" align="alignleft" width="300"]Лъснаха хонорарите на звездите от "Под прикритие" Лъснаха хонорарите на звездите от "Под прикритие"[/caption]

Оказа се, че един от главните актьори в "Под прикритие 4" - Ивайло Захариев, който се превъплащава в образа на ченгето Мартин, е крайно недоволен от хонорара си. Екранният шмекер успял да се добере до информация за сумите, срещу които всеки един от актьорите се разписва на епизод.

Това, което никак не се понравило на Захариев, била огромната разлика в неговото възнаграждение и това на останалите главни актьори. Според информацията на Агенция ПИК, Ивайло прибирал "едва" по 1200 лева на епизод. За разлика от него колегите му Захари Бахаров, Михаил Билалов и Мариан Вълев, които играят съответно Иво Андонов, Джаро и Куката, прибират пет пъти повече - по 6 бона на серия.

Недоволството на екранния Мартин съвсем се усилило, когато разбрал, че новите лица в поредицата - Бойко Кръстанов и Явор Бахаров също вземат колкото него - по 1200 на епизод, макар ролите им да не са толкова централни, предават от razkritia.com.