май 14, 2024

Звездите от ВИП Брадър с куп нарушения (ТОП 3 на гафовете)  

https://kliuki.net/kliuki/zvezdite-ot-vip-bradar-s-kup-narusheniya-top-3-na-gafovete/147769 Kliuki.net
Звездите от ВИП Брадър с куп нарушения (ТОП 3 на гафовете)  

Звездите от ВИП Брадър с куп нарушения — вижте топ издънките им

Звездите от ВИП Брадър газят правилниците на шоуто наред. От строгите мерки за изолация на предаването, нищо не остана. Вместо да бъдат оставени наистина в състояние на суровия ограничения, звездите в Къщата се ползват с куп свободи, както и с някои правомощия, които се оказаха всеобща изненада.

Гаф номер едно—телефони в шоуто

Уж строгата забрана за изолация от външния свят се оказа доста измислена. Участниците не само имат телефони, но ги забравят и постоянно на открити места. [caption id="attachment_100522" align="aligncenter" width="350"]ТОП нарушения във ВИП Брадър ТОП нарушения във ВИП Брадър[/caption] tel 6 tel 4 От екипа пък изглежда този път са пропуснали да прегледат по-внимателно кадрите и гафът лъсна, след като бе излъчен в ефир.vui

Гаф номер две—часовниците не са вече забранени

Пръв Джино влезе с часовник в предаването, а на въпроса не е ли забранено, заяви, че никога не се разделя с него. vip эсз Изключението за един е изключение за всички—Здравко, Гъмов, Джино дадоха ясно да се разбере, че не се отказват от някои лични принадлежности. Включително и часовниците, които в крайна сметка им бяха разрешени.

Гаф номер три: Къщата на ВИП Брадър –хан в Нови хан

Къщата на ВИП Брадър вече не е забранена за лица от външния свят и само фактът, че има денонощен екип в нея, спира все още напористите фенове или случайните скитници, да решат да се отбият за една нощ на гости при звездите. В действителност обаче половината от тях имат не само право да излизат, но и да виждат лица от външния свят. vip 7 Стилисти, гримьори, козметички, фризьори–всяка звезда има своя лична армия от помагачи, които се грижат за външния им вид. эсз 5 Няма шанс да видите рошава Кичка Бодурова, или Луна без грим. Именно това предизвика и малката война на Светлана Василева в предаването, в резултат на която и останалите трябваше да се откажат от разкрасителните процедури. Но не за дълго.