март 29, 2024

Звездните сватби на 2018 година: Кои светски личности си казаха "Да" пред олтара?

https://kliuki.net/kliuki/zvezdnite-svatbi-na-2018-godina-koi-svetski-lichnosti-si-kazaha-da-pred-oltara/156295 Kliuki.net
Звездните сватби на 2018 година: Кои светски личности си казаха "Да" пред олтара?

2018 бе година на звездните сватби!

Горчиво! Като започнем от звездните сватби на Мария Игнатова и Димитър Рачков, и Христо Сираков и Жанет Осипова, които макар и фалшиви, все пак предизвикаха фурор, 2018 година определено се оказа щастлива за много от родните звезди. За разлика от първите две двойки, новобрачните по-долу наистина си казаха "Да" и то не само пред закона, а и пред Бог.

Антония Петрова и Ивайло Батинков

Мис България 2009 определено вярва в поверието "трети път за щастие". Красавицата два пъти каза "Да" на Александър Бередин, но той пак не успя да задържи сърцето й. Третото "Да" на Антония обаче се оказа по-категорично от всички останали. И бе казано на голямата й любов Ивайло Батинков, с когото си организираха луда гръцка сватба това лято. В момента двойката очаква и първия си наследник, като междувременно не спират да пътуват по света.

Деси Банова и Росен Плевнелиев

Неочаквания годеж и още по-неочакваната сватба се сториха като сън на феновете на синоптичката. Тя и държавния глава се запознали случайно, срещнали се няколко пъти след разводите с предишните си половинки и осъзнали, че са един за друг. Приказката им не само имаше своя естествен завършен с бутикова сватба, но и с още една приятна изненада - станаха родители на син скоро след венчавката.

Светлана Василева и Добромир Гущеров

И като говорим за звездни булки и бъдещи майки, Светлана Василева също изтегли пръстен с диамант и бебе за 2018 година. Бившата плеймейтка се омъжи за бившия съпруг на Мария, а сега по-щастлива от всякога се кани да го дари и с дъщеря. И то още в началото на другата година. Едва ли има по-хубав подарък от това.

Емилия и Жорж Башур

Семейното щастие на Емилия е най-изстрадано от това на всички останали. Певицата се сгоди за любимия си напролет, но щастието им бе помрачено от тежка катастрофа, която уби доведения й син Феди. Мнозина предполагаха, че това ще е краят за бизнесменът и ангелогласната звезда на попфолка. Но за съжаление на завистниците и наша радост, двамата посрещнаха смело всички изпитания и решиха да продължат заедно напред. В края на лятото двойката си каза "Да" на интимна церемония, предназначена само за най-близките им приятели. И това, ако не е доказателство, че истинската любов преодолява всички трудности? [caption id="attachment_146810" align="aligncenter" width="300"]Звездните сватби на 2018 година сн. Интернет Звездните сватби на 2018 година сн. Интернет[/caption]

Нанси Карабойчева и Добромир Димитров

Мис България също мина под венчило това лято. Синеокото Барби от село Юнаците си спретна вълнуваща горска сватба край Пазарджик. Двойката определено успя да се справи с куп предизвикателства, но сбъднаха мечтата си да се свържат пред бог и пред закона. А прекрасната Нанси направо сияеше в бялата си рокля. Сватбата мина без много шум, но бе парти на което всички се забавляваха. И съвсем няма да се изненадаме, ако през 2019 волейболистът и миската станат "виновници" за раждането на още едно звездно бебе в България. От все сърце им го пожелаваме.