май 02, 2024

Направо няма да я познаете! Бергюзар Корел шашна с трансформация (Снимки)

Бергюзар Корел вече не е същата

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/napravo-nyama-da-ya-poznaete-bergyuzar-korel-shashna-s-transformaciya-snimki/207922 Kliuki.net
Направо няма да я познаете! Бергюзар Корел шашна с трансформация (Снимки)

Тя беше истинска Шехераза, героиня от приказките, любимка на милиони зрители от цял свят. Но днес актрисата Бергюзар Корел вече не е същата. И нищо чудно дори да не я познаете, ако я видите на улицата.

Звездата от "Долината на вълците" и "1001 нощ" изненадващо призна, че след раждането на третото си дете просто има нужда от промяна. Преди няколко години тя даде живот на малката Лейла и от тогава започна с трансформациите. Най-забележителното преобразяване на Берг беше да отреже емблематичната си черна коса, с която е прочута. По време на телевизионно шоу, тя се раздели с този образ, скъсвайки окончателно и с героинята, която играеше в настоящия момент.

Новата Бергюзар не само не е с дълга коса, но вече не е и брюнетка. Тя е руса, късо подстригана и носи прическа "Боб". Новият й имидж определено изненада почитателите й, които въздишат по предишното й аз. Хубавата Берг обаче не се притеснява, а е много щастлива от трансформацията си. "Време за промяна", казва за себе си звездата. И се появи в бял тоалет, представяйки новия си външен вид. Съпругът й Халит Ергенч изглежда най-очарован от нейното преобразяване. И не крие своето щастие, както и възхищението си от новия й вид. А някои се шегуват, че все едно се е сдобил с нова и още по-млада съпруга.