май 02, 2024

Помните ли ги? Актьорите от “Трима братя, три сестри” се завръщат след 20 години (Подробности + Снимки)

Вторият сезон на сериала ще бъде излъчен и у нас

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/pomnite-li-gi-aktyorite-ot-trima-bratya-tri-sestri-se-zavrashtat-sled-20-godini-podrobnosti-snimki/205513 Kliuki.net
Помните ли ги? Актьорите от “Трима братя, три сестри” се завръщат след 20 години (Подробности + Снимки)

Епизодите са снимани в периода 2021 – 2022 г. в Колумбия и едва сега родният ефир ще има възможност да ги представи на зрителите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danna Garcia (@dannagarciao)

Продължението включва 82 епизода, всеки от които продължава по 45 минути. В центъра на драмата отново ще попаднат любимите двойки, започнали интригата още в първия сезон.

20 години по-късно обаче на сцената ще се качат и техните наследници. Красивата Норма и Хуан отглеждат трима синове – Хуан Давид и близнаците Леон и Ерик.

Сара и атрактивният Франко могат да се похвалят с дъщеря и син – Габи и Андреас.

Оскар и неговата Химена, поне в сериала, нямат наследници.

Сестрите Елисондо и мъжете им – братята Рейес, ще попаднат в центъра на динамични събития. Престъпление ще сложи началото на серия съдбовни преживявания в живота им, тъй като разследването ще свърже един от наследниците им със смъртта на учител. В сюжета ще се видят множество любовни интриги, извънбрачни деца, преследвания, опити за присвояване на богатство и опасности.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paola Rey (@paolareyactriz)

От изявите на тандема актьори в социалните мрежи пък се вижда, че при тях няма драстични визуални промени. И макар времето да се е произнесло, днес те са все така атрактивни и умело реализират продължението.

Източник: tvnovellas.blogspot.com