април 27, 2024

Тото от „Клетката“ вече не се качва на мотор

Захвърлил е мотора в двор и изобщо не иска да припари до него

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/toto-ot-kletkata-veche-ne-se-kachva-na-motor/215319 Kliuki.net
Тото от „Клетката“ вече не се качва на мотор

30-годишният актьор Мартин Димитров, познат като Тодор Арнаудов – Тото от сериала „Клетката“, се е отказал от мотора си, след като миналата година помете колоездач в центъра на столицата. Дори не си е направил труда да го ремонтира след инцидента, а го е зарязал в един двор в състоянието, в което е.

 

Случката оказа пагубно влияние на кариерата му и се наложи героят му в „Братя“ – Радо да бъде убит, след което актьорът се изгуби от публичното пространство. Споделя, че бил съсипан от това, че е наранил човек и въпреки изминалото време, случката все още е кристално ясна в съзнанието му. Вече си е извадил нужните поуки от случката и изобщо не иска да припарва до мотора.

 

Тото от „Клетката“ вече не се качва на мотор

Стресът повалил Мартин Димитров и се наложило да се възстановява дълго време, но не става ясно дали е потърсил чужда помощ или се е справил сам. Той неведнъж е споделял, че рядко ангажира хората около себе си с емоциите и мислите, които занимават ума му.

 

През септември той се появи пред медиите на премиерата на „Клетката“, заедно със съпругата си и по-късно си тръгна с нея, без да изгледат лентата. Изглежда към днешна дата актьорът се е върнал към обичайния си ритъм и освен на екран, се изявява и на театралната сцена.

Източник: Уикенд