април 27, 2024

Звездата на „Алея на славата“ Мак Маринов: Като ми взеха книжката разбрах, че животът е по-хубав без алкохол

Категоричен е, че актьорството не се свежда до следване на нечии съвети

https://kliuki.net/klyuki-ot-serialite/zvezdata-na-aleya-na-slavata-mak-marinov-kato-mi-vzeha-knizhkata-razbrah-che-zhivotat-e-po-hubav-bez-alkohol/214065 Kliuki.net
Звездата на „Алея на славата“ Мак Маринов: Като ми взеха книжката разбрах, че животът е по-хубав без алкохол

Макар едва 32-годишен, актьорът Мак Маринов е със завидна филмография зад гърба си. към дългия му списък с роли тази есен се прибави и една главна – на Милен в сериала „Алея на славата“.

 

Самият той признава, че участието му в този телевизионен проект е било от изключителна важност за него и е щастлив, че е избран да изиграе ролята на Милен.

Признава, че не иска съвети от майка си – актрисата Жорета Николова, а се държат като колеги, които си споделят кой какво репетира.

 

Категоричен е, че актьорството не се свежда до следване на нечии съвети, а артистът трябва да има особен вид лична отговорност.

Не крие, че гледа с ирония на „секс символ“ като какъвто го определят напоследък и допълва, че човек може да бъде такъв само за любимия си. заключава, че подобни интимни титли изобщо не са му интересни.

Звездата на „Алея на славата“ Мак Маринов: Като ми взеха книжката разбрах, че животът е по-хубав без алкохол

Вече не му е интересно да обикаля по заведения, предпочита да си стои у дома, да гледа филми, сериали, да чете книги, да се забавлява с компютърни игри. В последно време се е ориентирал и към подводния риболов.

 

Споделя, че го е яд, че в даден момент му се е наложило да остави китарата на заден план, тъй като нямал време за нея. Към днешна дата му е спомен за хоби, а не активно занимание, каквото било преди, когато свирел по 10 часа дневно.

 

Не крие, че най-тежко в личен план му било през 2020 г., когато изгубил баща си. Бил гневен, сломен и объркан. Един от приятелите му заявил в прав текст, че оттук нататък ще е без един крак и се оказал много прав – още не може да свикне с мисълта, че баща му го няма.

 

Определя като огромна грешка това, че преди 2 години седнал зад волана в нетрезво състояние, в резултат на което му отнели шофьорската книжка. След това му се случили редица неща, благодарение на които си дал сметка, че колкото по-малко алкохол има в живота му, толкоз по-светло, ясно и просторно ще му е.

 

Признава, че не се е вманиачил в това да не близва алкохол, пие, но вече много по-рядко. След като изтърпял 6-месечното си наказание, си взел обратно шофьорската книжка, но бърза да подчертае, че и преди не е бил човек, наливащ се денонощно с алкохола.

 

Признава, че пушенето е единственият му порок, който не може да контролира. Макар да иска да откаже цигарите, не успява. Надява се, че все някой ден ще успее да направи и това.

По отношение на жените в живота си е категоричен, че това е лично негова работа и не е нужно да се знае всичко за личния му живот.

Източник: Уикенд