април 19, 2024

Антония Петрова с катранени вежди и остри нокти – съща Круела Девил!

https://kliuki.net/kuriozi/antoniya-petrova-s-katraneni-vezhdi-i-ostri-nokti-sashta-kruela-devil/143146 Kliuki.net
Антония Петрова с катранени вежди и остри нокти – съща Круела Девил!

Антония Петрова изплаши всички с последната си визия, сравниха я с Круела Девил

Антония Петрова изплаши в този вид – руса, с катранени вежди и остри нокти... Околните веднага я сравниха с лошата героиня от Сто и един далматинци.

[caption id="attachment_65989" align="alignright" width="300"]Антония Петрова съща Круела Девил?! Антония Петрова съща Круела Девил?![/caption]

Антония Петрова буквално заприличала на Круела Девил, коментират и потребители в мрежата, забеляза Kliuki.net.

Тя и без това се слави с арогантното си поведение, когато става дума за облекла от кожи, а настоящият начин, по който изглежда, съвсем попълни картинката.

[caption id="attachment_65990" align="alignleft" width="300"]Антония Петрова плаши с визия и стил - руса коса, катранени вежди, остри нокти... модерно, но не е за всяка! Антония Петрова плаши с визия и стил - руса коса, катранени вежди, остри нокти... модерно, но не е за всяка![/caption]

„Няма ли кой да посъветва „класната” Антония, която уж си има дизайнери и екип, че тези черни вежди я правят на вещица?!”, гласят мненията на вечните критици на Мис Крокодил.

Манекенката отдавна не приема чуждите отзиви за нещо обективно и счита, че те са породени от злоба. В случая всеки може сам да прецени, доколко има основания за такива твърдения и дали Антония Петрова й пасва този контраст.

Плътните и тъмни вежди определено не са за всеки. На фона на косата на Антония, те още повече изпъкват и изострят чертите й.

А модерните остри нокти, на които е заложила, съвсем създават усещането, че Антония Петрова сякаш всеки момент ще те нападне и обезобрази, кискат се още по неин адрес във виртуала.

Блондинката има огромно самочувствие, тя никога не се разклаща от хорските реакции и за съжаление не ги взима предвид... Може би все пак трябва да се замисли, че както е тръгнало, вече е на път да се сдобие с нов прякор.

Напомня ли ви на Круела Девил?!

Вижте каква е тук Антония Петрова!