април 27, 2024

Без капка милост! „Наказателна група“ ученички се гаврят с дете със СОП в Перник (Видео 18+)

Ученичка бие дете пред цяла група безучастни очевидци

https://kliuki.net/kuriozi/bez-kapka-milost-nakazatelna-grupa-uchenichki-se-gavryat-s-dete-sas-sop-v-pernik-video-18/212794 Kliuki.net
Без капка милост! „Наказателна група“ ученички се гаврят с дете със СОП в Перник (Видео 18+)

Поредна жестокост сред деца стана обществено достояние чрез социалните мрежи. Видеото набира невиждана популярност и същевременно буди възмущение. В него ученичка бие шамари на момче пред други деца, които се забавляват от случващото се. Зловещото е, че детето е със специализирани образователни потребности (СОП), но това не спира гаврата.

 

Според коментари под клипа става ясно, че момичетата са част от т.нар. „наказателна група“ в град Перник. Доколкото става ясно побойничките са едва на 14 години, а жертвата им е на 16. Острието на групата е Никол. Според коментиращите тя е дъщеря на директорката на училище в миньорския град. До нея е Александра, която позира пред камерата и остава изключително доволна от "наказателната акция". Трето момиче заснема срамната картина, а близки потвърждават, че зад тях са стояли и 3 момчета, също гледайки безучастно.

 

Видео от Фейсбук: ТУК!

 

Пострадалото дете моли за милост и се съгласява с всичко, което агресивните момичета искат. Детето ридае, но това не предизвиква жал у безсърдечните тийнейджъри. Жената, разпространила видеото във Фейсбук, моли родителите на въпросните деца да видят резултата от възпитанието им. Да се замислят това ли е начинът за надмощие сред подрастващите – чрез насилие.

 

Кадрите и ридаещото момче ни карат да се замислим какво се случва с децата ни в училище? Доколко родителите са наясно със случващото се в българското школо? Каква психологическа травма ще бъде нанесена на пребитото момче от случилото се и популярността на кадрите, в които участва? Все въпроси, над които днешите родители е нужно да помислят и да поговорят с децата си.

 

Източник: zapernik.com