май 06, 2024

Чрез пиянство към прогрес! Фирканата Деница стана голям началник в КАТ

https://kliuki.net/kuriozi/chrez-piyanstvo-kam-progres-firkanata-denica-stana-golyam-nachalnik-v-kat-3/205890 Kliuki.net
Чрез пиянство към прогрес! Фирканата Деница стана голям началник в КАТ

Който пие, зло не мисли. Любимата житейска сентенция на българина се оказа на почит дори в КАТ, където полицайката Деница Иванова, за която преди време стана ясно, че е заловена на работното си място с будещите възхищение в хоремага 1,81 промила, порасна кариерно и вече е голяма началничка, разкри потресен източник от „Пътна полиция“.

Чрез пиянство към прогрес! Фирканата Деница стана голям началник в КАТ

Оказа се, че Деница Филипова Димитрова е спечелила конкурс за началник сектор РОПС – регистрация и отчет на превозните средства в отдел „Пътна полиция“ към Главна дирекция „Национална полиция“.

До момента Деница Димитрова е била инспектор в сектор РОПС, но очевидно някой топ началник с по-либерални възгледи е решил да придвижи любителката на чашката нагоре по кариерната стълбица.

Деница стана звезда, след като в началото на 2022-а полицайката в отдел „Регистрации“ бе заловена в издънка при изненадваща проверка за алкохол и наркотици сред служителите.

Тестът показал, че катаджийката била на работа неприлично пийнала – с 1,81 промила алкохол. За да спаси кожата и пагона, фирканата кака по спешност излязла в болничен, а по скандалния случай започнала дисциплинарна проверка.
 
От страх, че ще бъде изритана, впиянчената Деница не се появила на работа близо 5 месеца, като станала неоткриваема дори за колегите си.

Чрез пиянство към прогрес! Фирканата Деница стана голям началник в КАТ - Снимка 2


 
Сега вече е откриваема, и още как, нали е началничка, диви се източникът.
 
Източник: narod.bg