март 29, 2024

Екс приятелка на Меган Маркъл я попиля: Спри с феминистките си глупости, именно като момиче на късмета се запозна с Хари!

Пореден скандал с Меган Маркъл, бивша нейна приятелка я съсипа

https://kliuki.net/kuriozi/eks-priyatelka-na-megan-markal-ya-popilya-spri-s-feministkite-si-gluposti-imenno-kato-momiche-na-kasmeta-se-zapozna-s-hari/195686 Kliuki.net
Екс приятелка на Меган Маркъл я попиля: Спри с феминистките си глупости, именно като момиче на късмета се запозна с Хари!

Меган Маркъл определено не се радва на симпатии от страна на колежките си в Холивуд. Наскоро херцогинята на Съсекс изрази публичното си възмущение от това, че е била принудена да работи като момиче на късмета, за да печели парите си.

"За мен беше изключително обидно, че в един момент бях принизена до едно красиво лице. Чувствах се като домашен любимец", заяви Меган в едно от последните си интервюта.

Нейна приятелка обаче бързо я поправи, че именно благодарение на тази своя роля тя е успяла да спечели принц Хари. "Нелепо е тя да прави такива обидни твърдения. В действителност шоуто беше много добре организирано. Отнасяха се към нас мило и с уважение. Не знам защо Меган си мисли, че някой я третирал по друг начин. Това са феминистки глупости. Ако не е искала да участва, защо изобщо се е явила на прослушване?

В шоуто търсеха момичета, които са с привлекателен външен вид, за да участват и да изпълняват две основни роли - да държат куфарче с пари и да се радват или тъгуват, в зависимост от успеха на участниците. Истината е, че ако не беше това шоу Меган никога нямаше да стане популярна и да се срещне с Хари. Подобно на много момичета от предаването и тя едва свързваше двата края, докато продуцентът й не й се е обадил за роля. И изведнъж, за една нощ тя стана звезда", завършва Лиз.

 

Упи Голдбърг не остана по-назад. "Това е телевизията и шоубизнеса момиче! Ти какво очакваш? Това е работа, като всяка друга. Ако не ти харесва - не прави това, но да създаваш драми е смешно", попиля я легендата на Холивуд.

Явно претенциите на херцогинята към киното вече не се харесват и на самите кинодейци, които все по-малко искат да общуват или работят с нея.