май 01, 2024

Фолк звездата Таня Боева: Защо да не вляза в политиката?

Навръх рождения си ден промотирала и най-новата й песен и клип

https://kliuki.net/kuriozi/folk-zvezdata-tanya-boeva-zashto-da-ne-vlyaza-v-politikata/213126 Kliuki.net
Фолк звездата Таня Боева: Защо да не вляза в политиката?

Таня Боева пее от ранна детска възраст и от тогава печели награди. На върха на славата си напуска музикалните си продуценти Пайнер и Ара и започва да лансира сама творчеството си. междувременно преживява и драматичен развод.

 

На 3 ноември отбеляза и 50-ия си рожден ден с признанието, че изминалата година е била много емоционална за нея, тъй като се е завърнала отново на сцената след дълго отсъствие. Сега отново ходи по участия, записва музика и интересът към нея е много голям. Издава, че в скоро време ще зарадва верните си почитатели с нов проект.

 

Съветва хората да не се отчайват, каквото и да им се случва, защото животът често пъти предлага редица обрати. Навръх рождения си ден промотирала и най-новата й песен и клип „Правя ти услуга“.

 

Признава, че най-много се радва на подаръците, направени й от сина й, защото той винаги успява да я изненада. Близките й хора също намират точните подаръци, с които да я зарадват и не се налага да им подсказва.

 

Фолк звездата Таня Боева: Защо да не вляза в политиката?

Като най-хубавия момент в живота й определя раждането на сина й Росен. Не иска обаче да се връща към лошите моменти в живота си, дори и само мислено. Споделя обаче, че както при всеки човек, така и при нея, са свързани със загуба на хора.

 

Признава, че в музикалния бранш има много фактори, които са определящи за успеха, но за съжаление умението на човек да пее отдавна не е сред водещите. Тя смята за успех не само да станеш известен за определен период, а да се задържиш на върха с творчеството си и след това. Определя себе си като успяла жена, предвид факта, че не е забравена от почитателите си след 5-годишно отсъствие, макар и против волята й.

 

 

Опитва се да се заобиколи с позитивни хора, за да не й се налага да се фокусира върху негативното. Убедена е, че злобата вреди на тези, които я изпитват. Вярва, че част от съдбата ни е предопределена, но за останалата трябва да се потрудим. Не се притеснява от старостта и твърди, че годините са само цифра и допълва, че смята, че остарява красиво като катедрала.

 

Не изключва възможността някой ден да влезе и в политиката, тъй като има гражданска позиция, която не се притеснява да изрази. Възпитана е да бъде патриот и да се гордее д българската история. Като човек, избрал да остане да живее в страната, защото вярва, че ни очакват добри дни си дава сметка, че трябва нещо да се направи, за да се променят нещата.

Източник: Уикенд