април 25, 2024

Господари на ефира натриха носа на TV7! Заляха ги с гафовете им

https://kliuki.net/kuriozi/gospodari-na-efira-natriha-nosa-na-tv7-zalyaha-gi-s-gafovete-im/142999 Kliuki.net
Господари на ефира натриха носа на TV7! Заляха ги с гафовете им

Господари на ефира съсипаха TV7 от подигравки! Показаха им, че не може да се гъбаркат с тях

[caption id="attachment_64804" align="alignleft" width="300"]Господари на ефира Господари на ефира съсипаха ТВ7[/caption]

Господари на ефира натриха носа на TV7, както само те го могат, видя Kliuki.net. От забавното предаване отговориха на нападките на конкурентната телевизия, която онзи ден пусна отворено писмо до медиите. От TV7 възнегодуваха срещу Господари на ефира, затова че ги обвинили несправедливо в непрофесионализъм. Груба грешка!!!

От телевизията на Бареков по-добре да си бяха замълчали, защото отговорът на Господарите направо ги съсипа!!

Всичко започна от репортаж на TV7 в дупнишкото село Баланово. Репортерка търси Явор Митов в кабинета му, но очевидно не знае как изглежда той. Журналистката влиза с камерата в кабинета му, но Митов й отговаря, че кметът го няма. „Не сте ли вие“, позачудва се репортерката на TV7, но зевзекът й отговаря, че не е той, а кметът е отишъл в барчето отсреща.

[caption id="attachment_64807" align="alignright" width="300"]Господари на ефира Поредният гаф на TV7 заради непроверена информация[/caption]

Репортерката отива да го търси там и накрая заключва в репортажа си: „Така и не успяхме да разберем това ли е кметът, или е негов двойник“.

След като Господари на ефира излъчиха гафа, от TV7 с присъщото си самочувствие побързаха да отговорят. Те се оплакаха, че от Нова тв уронвали престижа им и ги обвинявали в непрофесионализъм. „В края на материала ясно се казва, че екипът ни знае кой е кметът на селото“, заоправдаваха се TV7 пред медиите.

А от Господари на ефира само това й чакаха. Те отново излъчиха репортажа, от който ясно се видя некомпетентността на репортерката. Заедно с това от предаването засипаха TV7 с още куп гафове, показвайки колко непрофесионална е телевизията. От гафовете стана ясно, че новините им редовно са с непроверена и невярва информация.

Вижте в клипа по-долу поредицата от гафове на TV7, които Господари на ефира излъчиха.