октомври 01, 2023

Гроши от Биг Брадър сложи край на живота си

Светлан Шевров бил съсипан от скорошната смърт на негов приятел

https://kliuki.net/kuriozi/groshi-ot-big-bradar-slozhi-kray-na-zhivota-si-4/207163 Kliuki.net
Гроши от Биг Брадър сложи край на живота си

Един от най-колоритните участници в първия сезон на "Биг Брадър" – Светлан Шевров-Гроши, е сложил край на живота си. Новината бе потвърдена от източници от родния му град Ракитово.

Шокиращата вест се разпространи светкавично снощи във Фейсбук, където негови близки и приятели изказаха своите шок и съболезнования.

"Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам...", написа неговият партньор в щуротииите в "Биг Брадър" Найден Найденов – Нед.

Прощални думи към Гроши публикува и участникът във втория сезон на шоуто Лео Бианки: "Искам да те запомня по този начин. Почивай в мир", написа италианският готвач, който публикува негова усмихната снимка.

"Почивай в мир, братле...И в следващия живот-в никакъв, ама в никакъв случай не го прави отново!", написа певецът Светозар Христов. В коментарите той допълни, че навярно става въпрос за самоубийство: "Според информация, дадена от негов по-близък пр. се е самоубил...Обществото е болно...домашно насилие, глупости – повече са жертвите на тва болно общество...".

 

Източници на Dir.bg от родното му Ракитово споделят, че Гроши е бил съсипан от скорошната смърт на негов приятел. Дори последните му публикации във Фейсбук намеквали, че в главата му се въртят лоши мисли. Те разкриват още, че тялото му е намерено от неговата майка близо два дни след като е приключил живота си.

Източник: dir.bg