юли 14, 2024

Как е възможно?! Новите клипове на Анелия и Галена са като две капки вода

Не може да са копирали една от друга, тъй като излязоха по едно и също време

https://kliuki.net/kuriozi/kak-e-vazmozhno-novite-klipove-na-aneliya-i-galena-sa-kato-dve-kapki-voda/225923 Kliuki.net
Как е възможно?! Новите клипове на Анелия и Галена са като две капки вода

Галена и Анелия цъфнаха с еднакви клипове. „Жалко“, че един от новите хитове на Галена, носещ това заглавие, е с клип като на Анелия към песента „Съжалявам“. Отдалеч е видно, че видеата са заснети на една и съща локация. Сякаш това не стига, а и допирните точки във визиите на двете изпълнителки не са никак малко.

 

„Жалко, много жалко, че те обичах аз, глупачката. Защото дадох ти света, но ти не го видя. И пак ти беше малко, много малко от мене любовта. Нашата история ти приключи ей така, с лека ръка“, реди Галена в своя клип и върви нахакано със сак в ръка по средата на пуста улица.

От двете й страни са наредени еднакви бели къщи досущ като в благонадежден американски квартал за семейни двойки.

„Багажа помня още как в онзи ден си събрах. И сбогом ти казах аз на тебе. Аз реших така. Ела ме виж сега. Отказах любовта“, пее пък Анелия във видеото към новото си парче „Съжалявам“ и също върви със сак в ръка по пуста улица, с еднакви къщи от двете страни. Жилищните сгради изглеждат досущ като тези в клипа на Галена, както и цялата обстановка.

 

Заради бързата смяна на кадрите и нюанса на цветовете, няма как да се каже с точност дали става дума за прилики или видеата са снимани на една и съща локация. И да е вярно последното, не може да се говори за копиране, понеже видеата излязоха почти по едно и също време. Така че по всяка вероятност Галена и Анелия не са знаели за съвпадението, ако наистина е такова.

 

Същото вероятно важи и за сценария на споменатата сцена. И двете певици излизат ядосани със сак от една от къщите и поемат по пустата улица. Анелия е с каубойска шапка, къс топ, сако и панталон в черно, но с флорални мотиви. Във визията на Галена също е застъпена каубойската линия, само че е облечена цялата в деним и без шапка. Визиите вероятно са вдъхновени от самата обстановка, навяваща асоциация с американски филм.

 

С изключение на тези съвпадения, както и че има доста кадри с кола и в двата клипа, сценариите им са доста различни. И все пак Мама Ураган вероятно не е била очарована от съвпадението, предвид че „Жалко“ е сред хитовете в новия й албум, който пусна наскоро. Певицата направи премиера едновременно на 9 песни с клипове към тях, както и ремикс на баладата „Мъко моя“. Останалите парчета. в „GalenaХХ” са познати хитове. Броят на песните, както и името на албума, са свързани с  повода, че тази година Галена  отбелязва 20 години на музикалната сцена.

Източник: Уикенд