април 27, 2024

Куриоз! Принц Уилям смъмри Кейт на сватбата на принца на Йордания (Видео)

Принц Уилям смъмри жена си на сватбата на принца на Йордания

https://kliuki.net/kuriozi/kurioz-princ-uilyam-smamri-keyt-na-svatbata-na-princa-na-yordaniya-video/203970 Kliuki.net
Куриоз! Принц Уилям смъмри Кейт на сватбата на принца на Йордания (Видео)

Куриозен момент между принц Уилям и Кейт Мидълтън заснеха камерите на репортерите. Кралската двойка присъства на приема по повод сватбата на принца на Йордания. Британският престолонаследник обаче бе забелязан да мъмри съпругата си, затова, че е твърде бъбрива. И й нарежда да се премести по-бързо, след като тя започва разговор с новата принцеса Раджва.

Семейство Уелс бяха поканени от кралското семейство на Йордания за сватбата на сина си. Кейт и Уилям бяха придружени от принцеса Беатрис и съпругът й Едуардо Мапели — Моци. Забавното е, че очевидно принцесата много си допадна със съпругата на принц Хюсеин. И по време на официалните поздравления, тя се спря, за да направи комплимент на младата булка, като двете се разбъбриха типично по женски. И докато принцесата беше абсолютно спокойна, принцът очевидно се притесни, че задържат потока от желаещи да поздравят младото семейство. И в един момент тихо каза на съпругата си "дръпни се настрани и спри да бъбриш", мъмрейки я, че пречи на останалите.

Принцесата обаче изненада всички, като мина леко назад, пропускайки останалите гости, но приключи разговора си с младоженката. И едва тогава продължи напред към официалната зала. Случката предизвика множество усмивки сред британците, които с удоволствие следят всяка спонтанна изява на любимите си кралски особи, особено когато е извън протокола. По-късно Уилям бе забелязан да си говори приятелски с Иванка Тръмп, също спирайки в една от галериите на двореца. Кейт обаче не му направи забележка, че твърде много бърбори, а вместо това елегантно се изтегли напред, в лек разговор с крал Абдула и кралица Рания. Общи снимки на принцовете със семейство Байдън или членовете на Тръмп не бяха публикувани никъде из официалните им профили.