September 16, 2024

Мъжът на известна инфлуенсърка отнесе здрав пердах в столичен бар

Пострадалият настоял да бъде издадена ограничителна заповед за измамения от него бизнесмен

https://kliuki.net/kuriozi/mazhat-na-izvestna-influensarka-otnese-zdrav-perdah-v-stolichen-bar/228276 Kliuki.net
Мъжът на известна инфлуенсърка отнесе здрав пердах в столичен бар

Съпругът на инфлуенсърка е ял жесток бой в популярното столично заведение „Парк бар“. Екшънът се е разиграл миналия четвъртък, като потърпевшият е бил пребит от друг посетител на заведението. Информацията за нанесения му побой бе потвърдена и от очевидци на заведението, които допълват и любопитни подробности за причината за юмручния сблъсък.

 

Скандалният бизнесмен, който си спечели прякора Българския вълк от Уолстрийт заради далаверите си в САЩ, бил ошамарен от друг столичен бизнесмен, с който навремето били приятели. Двамата дълго време излизали заедно, докато потърпевшият от побоя не го измамил. Според запознати, той завлякъл приятеля си с общо 115 000 лева.

Крупната сума била платена на 3 транша – два пъти по 50 000 лева, и веднъж 15 бона, за да бъдат изградени няколко интернет сайта на строителната компания на бизнесмена. Пострадалият от побоя взел парите, но така и не свършил работата, въпреки че през цялото време заблуждавал, че „се работи активно по въпроса“. В крайна сметка обаче бизнесменът изгорял със сумата и в момента съди измамника, но за половината от парите няма документ, тъй като били платени на доверие в брой.

 

След като не се били срещали очи в очи повече от година и половина, миналия четвъртък измамникът и опонентът му се засекли случайно в хитовия „Парк бар“ на ул. „Оборище“, където всяка вечер се събират баровци. Щом видял наглеца да се пъчи самодоволно, нервите на измамения не издържали и той директно го погнал с юмруци. „Беше страшен бой. Нокаутира го с един удар, а след това започна да го налага и да го рита. Добре, че се намесиха хората от охраната, които прекратиха свадата и изведоха набития“, разказва очевидец на сеира.

 

Озлочестеният съпруг на инфлуенсърката настоял да бъде извикана полиция. Той бил със счупен нос и избит зъб и апелирал побойникът да бъде арестуван. Агресорът обаче не е бил задържан. Малко след това потърпевшият пуснал освен жалба до ченгетата, искане на ограничителна заповед измаменият от него бизнесмен да не го доближава на по-малко от 200 метра. Отделно щял да го съди за претърпените болки и страдания.

Припомняме, потърпевшият от побоя е подсъдим у нас за измами в размер на над 1 млн. лева. Той имаше и забрана да напуска България, докато делата текат, но неизвестно как е успял да убеди съда, че трябва да пътува до чужбина „по бизнес въпроси“ и в момента щъка и до Гърция за по няколко дни.

Източник: Уикенд