September 25, 2024

Принц Уилям в центъра на нов скандал! Не е за вярване, че това му се случва

Принц Уилям беше обвинен, че има интерес към собствения си пол

https://kliuki.net/kuriozi/princ-uilyam-v-centara-na-nov-skandal-ne-e-za-vyarvane-che-tova-mu-se-sluchva-2/230854 Kliuki.net
Принц Уилям в центъра на нов скандал! Не е за вярване, че това му се случва

Заради приятелска вечеря в известен бар в Полша, посещаван от еднополови двойки, принц Уилям беше набеден, че си пада по мъже. Престолонаследникът се оказа въвлечен в абсурден скандал, след като полско издание сподели новината, че принцът е посетил известно заведение във Варшава, където е бил заобиколен от мъжка компания, която се вълнува от собствения пол, а не от дамите. Принцът се чувствал твърде удобно там и твърде спокойно общувал с останалите посетители, което навело репортери от изданието, на идеята, че той може да е един от тях.

 

Друга причина, поради която те смятат, че принцът може да си пада по мъже, е фактът, че той има близки отношения с бившия секретар на Хари и Меган - Джейсън Кнауф. Той пръв проговори за тормоза от страна на принцесата в двореца, а също така отговаря и за много от кралските фондации. Кнауф беше награден с почетно отличие от Уилям по време на специална церемония, а двамата са виждани често да общуват заедно. Дори в компанията на Катрин. 


За привлекателния бивш секретар се знае, че е женен, но пази връзката си в много строга тайна и често пътува до Полша. Това обаче едва ли е достатъчно основание да се замесва принцът в афери с мъже.

 

Според изданието, Уилям изглеждал "твърде изтощен"  след разкритията на Кнауф относно Хари и Меган, и отношението им към служители в двореца, и в частност към него. И вероятно страданията на предполагаемия му приятел са го съсипали така.


Кралски служители отхвърлят всякакви подобни твърдения, заявявайки, че дори и в исторически план да има доказателства, че в кралското семейство има еднополови връзки, Уилям със сигурност не изпитва влечение към собствения си пол. "Това е абсолютно нелепо. Погледнете го - този човек има три деца, преживя рака на съпругата си, загубата на майка си, болестта на баща си и разрив с брат си, който не се посвени да разкрие нито една лична част от живота им. Той не е нито расист, нито хомофоб - принцеса Даяна отрано се погрижи да възпита и в двамата си синове уважение към чувствата на другите хора и към начина по който те възприемат себе си и околния свят.  Принцът се чувства удобно в почти всяка компания и с удоволствие разговаря с всички. Но това не означава, че изпитва влечение към собствения си пол, или поддържа извънбрачни връзки", коментират те.