юни 26, 2024

Шаш! Бурак Йозчивит гушна 8 бона за една снимка (Всичко за куриоза)

Бурак Йозчивит гушна 8 бона за снимка

https://kliuki.net/kuriozi/shash-burak-yozchivit-gushna-8-bona-za-edna-snimka-vsichko-za-kurioza/223830 Kliuki.net
Шаш! Бурак Йозчивит гушна 8 бона за една снимка (Всичко за куриоза)



Това вероятно е най-скъпата фенска фотосесия за турска звезда. Дори Къванч Татлату не може да се похвали с нещо подобно. Актьорът Бурак  Йозчивит изкара 8000 долара само за няколко секунди. Причината? Негова почитателка пожела да се снима за спомен с него.

Кувейтската актриса и фотомодел Рауан Бин Хюсеин качи видео на 6 май тази година, в което за 8 секунди приветства Бурак Йозчивит в офиса на модната марка, която създаде. Актьорът пие чай и се усмихва, докато звездата го поздравява и сяда до него. Видеото е само 8 секунди, като е известно, че малко преди това актрисата е превела 8 хиляди долара на актьора. И се предполага, че е платила именно за този свой клип и снимката  с него.

Новината предизвика истински бунт в мрежата и мнозина кувейтци заклеймиха действията на звездата.

"Това е унизително и обидно", "Тя отива при него, сякаш той е някакъв султан!", "До там ли стигнахме - 8 хиляди долара, за да се снимаш с човек докато яде и пие. Колко бездомни хора можеха да бъдат спасени само...", пишат потребители.

Самият Йозчивит не коментира случката, а вместо това с усмивка реагира на целия шум около ситуацията. За звездата е обичайно да го поканят като рекламно лице на някоя марка, но очевидно не и за кувейтските граждани.