април 25, 2024

4 модни съвета как да комбинирате мъжки маратонки

https://kliuki.net/liubopitno/4-modni-saveta-kak-da-kombinirate-mazhki-maratonki/203376 Kliuki.net
4 модни съвета как да комбинирате мъжки маратонки

 

Без значение от сезона, маратонките са се превърнали в любим стил на обувки. Те се предлагат в разнообразни модели, размери и цветове, което означава, че могат да бъдат съчетани с почти всяко облекло през цялата година. От спортно и градско облекло до дрехите за офиса, това са едни от най-удобните обувки и неслучайно намират място във всеки мъжки гардероб.

 

За кого са подходящи маратонките?

Ако се чудите дали има универсална мъжка обувка, маратонките са точно такива. С изключителното разнообразие от модели, които се предлагат, е лесно да намери своя чифт. Свикнали сме да приемаме, че маратонките са спортни обувки, подходящи най-вече за тренировката в залата, сутрешния джогинг или за разходката през уикенда. Всъщност те са много повече от това, тъй като се предлагат както в спортни модели, подходящи за любители и професионалисти, така и в по-изчистени едноцветни кожени дизайни, които спокойно може да съчетаете с по-елегантен панталон. Ако се чудите как да комбинирате мъжките маратонки в различни стилове, вижте нашите съвети, а своя нов чифт може да откриете на https://obuvki.bg/c/muzhki/obuvki/maratonki.

Идеи за съчетаване на маратонки с вашите дрехи

1. С дънки

Съчетаването на маратонки или сникърси с дънки е класика и едва ли има модел, който не е подходящ. Независимо дали изберете големи маратонки с подметки с въздушна възглавница или по-изчистен модел в черно или бяло, съчетанието ще е успешно. Разбира се, имайте предвид и повода, по който ги обувате. За градски стил обемни маратонки и изтъркани дънки може да са перфектната комбинация, но за офиса е по-добре да заложите на кожен модел маратонки и дънки в по-семпъл модел. Черно кожено яке в байкърски стил, обикновена бяла тениска и тъмни дънки пък ще направят един перфектен тоалет за парти вечер. 

4 модни съвета как да комбинирате мъжки маратонки

 

2. За офиса

 

Когато говорим за офис облекло е добре да поддръжате тенденцията на по-изчистен вид, без излишни детайли и прекалено ярки цветове. Разбира се, строго официален костюм и вратовръзка се съчатават с кожени обувки, но маратонки в изчистен бял или черен цвят, ще паснат чудесно на спортно-елегантен панталон и памучно сако, ако търсите полуфициална визия. Може да добавите поло в бежов нюанс и офис аутфитът ви е готов.

3. С къси панталони

Няма сезон за маратонките, така че спокойно можете да ги носите и през пролетта и лятото с къси панталони. За най-топлите дни изберете модели от дишаща материя, за да се чувстват краката ви добре. Съчетайте ги с къси панталони от деним или пък с флорални мотиви. За по-изчитена визия изберете ленен панталон в бяло или бежово, добавете кожена гривна и едноцветни маратонки за елегантно излъчване.

4. Със спортни панталони или анцуг

Без съмнение маратонките и спортните панталони вървят ръка за ръка. Разбира се, опитайте се да съчетаете маратонките и анцуга си по цвят. Ето и няколко идеи - може да комбинирате сиво със синьо, червено с жълто, кафяво с всякакви нюанси на бежовото, а пък бялото и черното са универсални и подхождат на всякакви други десени. Добавете спортен сак и сте готови за фитнеса. За дамите пък маратонките и сникърсите ще се комбинират чудесно с дамска раница, без значение дали моделът е спортен или по-елегантен.

Съчетаването на любимите маратонки с облеклото, което избирате, не винаги е лесно, но ако следвате съветите това ще го направи приятно, а вашата визия балансирана. Създаването на външен вид, който включва чифт от тези удобни обувки, е лесно, когато сте наясно какво трябва и какво не трябва да носите с маратонки. А те се предлагат в различни стилове и дизайни, така че има опция за всеки вкус и стил.