май 02, 2024

92-годишният Рупърт Мърдок отново влюбен

Напоследък старецът е доста влюбчив

https://kliuki.net/liubopitno/92-godishniyat-rupart-mardok-otnovo-vlyuben/207918 Kliuki.net
92-годишният Рупърт Мърдок отново влюбен

Макар да е на достолепните 92 години, медийният магнат, който е бивш собственик на bTV – Рупърт Мърдок, отново лети на крилете на любовта.

 

Очевидно бързо е преодолял развода с топ модела Джери Хол и вече се радва на нова връзка. Новата му изгора е бившата тъща на Роман Абрамович – Елена Жукова, разкриват жълтите издания.

 

По информация на чуждестранните медии, Абрамович и Жукова са се запознали покрай бившата съпруга на медийния магнат Уенди Денг. За момента няма официално потвърждение за новата връзка на Мърдок, но предвид факта, че напоследък той е изключително влюбчив, подобен развой в личния му живот не изненадва никого.

 

92-годишният Рупърт Мърдок отново влюбен

Всеизвестен е фактът, че Жукова е специалист по диабет и биолог. След като напуска Русия през 1991 г., заедно с дъщеря си, тя живее в САЩ вече три десетилетия. Щерка й Даря пък се омъжи за милиардера Роман Абрамович. Елена дълги години работи в отдела за медицински изследвания в Калифорнийския университет, но вече е пенсионерка.

 

Очевидно смята, че 66-годишната й възраст е отлична за нова авантюра.

Макар доста престарял, не може да се отрече, че напоследък любовния живот на Рупърт Мърдок е в подем. В началото на годината той имаше връзка с Ан-Лесли Смит, която е на годините на Жукова. Неотдавна пък двамата с Елена бяха забелязани да разпускат на луксозна яхта.

Източник: Уикенд