май 05, 2024

Актрисата Касиел Ноа Ашер: Умна съм като някой нобелист и все още сексуална като Чичолина

След петилетка вижда себе си като щастлива баба на двама внуци

https://kliuki.net/liubopitno/aktrisata-kasiel-noa-asher-umna-sam-kato-nyakoy-nobelist-i-vse-oshte-seksualna-kato-chicholina/212309 Kliuki.net
Актрисата Касиел Ноа Ашер: Умна съм като някой нобелист и все още сексуална като Чичолина

Актрисата Десислава Спасова, която през 1998 г. прие израелско гражданство, роди сина си Зуи в Тел Авив, където живя малко повече от година и се върна у нас, за да се посвети на Мелпомена, си смени и името по време на пребиваването си там. Тя се върна като Касиел Ноа Ашер, както всички я наричат днес.

 

Тази година навръх рождения си ден си пожелала само мир, тъй като, за да сме здрави, да мечтаем и да се обичаме един друг ни е нужен мир. Много иска да помогне на приятелите си от Израел и Палестина, но засега може да го направи само чрез молитви и дълги разговори.

 

Определя случилото се като много страшно и макар да избягва да говори общи фрази, твърди, че вярва в Израел. Това е държавата, в която благодарение на специалистите, родила сина си, който вече е на 25 години. Обича всяко кътче от тази страна и цени невероятните им човешки отношения, плажовете, комуникацията и храната. Много иска това кътче от рая да остане неунищожено.

 

По адрес на покойния Йосиф Шамли споделя, че двамата били като брат и сестра. Убедена е, че няма смърт и той е жив, и е до нея. надява се, че най-голямата от трите му дъщери, която е студентка в НАТФИЗ ще има късмета да стане звезда, тъй като е изключително талантлива. допреди няколко години именно Йоско бил човека, когото винаги канела на рождения си ден.

 

Актрисата Касиел Ноа Ашер: Умна съм като някой нобелист и все още сексуална като Чичолина

 

Признава, че обича подаръците и изненадите и ѝ е приятно каквото и да й подарят, защото това означава, че човекът отсреща е вложил мисъл за теб. Вярва в любовта и е убедена, че любимият ѝ Осман, ѝ е дар от Бога. Държи всеки ден помежду им да има емоционална и интимна тръпка и е щастлива, че вече 8 години живее в такава хармония.

 

Не се притеснява от старостта и с годините остава точно толкоз луда, колкото е била на 14-15 години. Свободата й дава велик избор, при нея няма остаряване и допълва, че е красива като Изабел Юпер, умна и талантлива като нобелист и все още сексуална като Чичолина.

 

Вижда себе си след 5 години като щастлива баба на две внучета от сина й Зуи, като човек, който живее в мирен свят, твори на спокойствие и играе любимите си роли, заобиколен от хората, които обича.

Източник: Уикенд