април 19, 2024

Актьорът Юлиян Малинов от „Много мой човек“: Минах през ада, за да имам покрив над главата си

На моменти е бил на ръба да се откаже от актьорството

https://kliuki.net/liubopitno/aktyorat-yuliyan-malinov-ot-mnogo-moy-chovek-minah-prez-ada-za-da-imam-pokriv-nad-glavata-si/202841 Kliuki.net
Актьорът Юлиян Малинов от „Много мой човек“: Минах през ада, за да имам покрив над главата си

Актьорът Юлиян Малинов, който влезе в ролята на Виктор в „Много мой човек“ твърди, че в действителност е доста по-емоционален от героя си.

 

Споделя, че почти всичко ремонтира сам у дома и му се удава. Вика майстори само за неща, които не може да направи. Отбелязва обаче, че винаги е скептично настроен към майсторите, особено към онези от тях, които много говорят и омайват.

 

Актьорът Юлиян Малинов от „Много мой човек“: Минах през ада, за да имам покрив над главата си

Преди години били измамени от схемаджия, който не си изпълнил договора. Имали къща в центъра на София където строител трябвало да вдигне блок.

Изчезнал, завършил сградата, но без да е извадил разрешение за ползване, та им се наложило да поживеят без ток, връщайки се 100 години назад във времето.

 

Не крие, че като актьор е имал много разочарования и бърза да допълни, че професията им е възходи и падения. Дори е имало моменти, в които е бил на ръба да смени работата си. винаги обаче в тези трудни моменти се случва нещо, което му връща вярата, че трябва да е актьор. В младежките си години се е подвизавал като барман, сервитьор, аниматор, дори бил личен шофьор на шеф на фирма за кино.

 

Юлиян Малинов има любопитен прякор – Малинката Номера. В НАТФИЗ правил номера на колегите си, с които се опитвал да ги разсмее. След това продължил с майтапите и в театър София. Не крие, че с него също са се майтапили, връщайки му номерата.

 

Съпругата му Гергана Андонова и синовете им, са добре. Тази година големият син Кристиян е абитуриент. Тъй като спортува и е доста едър, когато са заедно един до друг, младежът изглежда като негова лична охрана. Хората често не вярват, че са баща и син.

Малкият му син Георги също вече се увлича по спорта.

 

Споделя, че не липсват кризи в отношенията им със съпругата му, но точно те са моментите, заздравяващи връзката.

Източник: Уикенд